И двата отбора от ямболския регион ,които участват в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група претърпяха загуби при гостуванията си в 24 тия кръг на първенството с по 0:4.Тунджа1915 очаквано загуби при гостуването си на лидера в класирането Созопол.Ямболският тим при това гостуване е нямал игровите аргументи ,които да противопостави на силния съперник.Същото важи и за отбора на Стралджа ,чийто тим е победен при гостуването на Евроколеж в Пловдив.След тези загуби и двата състава от Ямболско продължават да са в зона изпадащи отбори и до края на шампионата ще се нуждаят спешшно от точки ,за да съхранят местата си в състава на групата.

 

16 коментара

  1. Анонимен казва:

    Гледам програмата и не виждам да вземем купища точки. Домакинството с Раднево няма да е леко. Реално не виждам как ще вземем повече от 6 т.

  2. Анонимен казва:

    Това което се случва е съвсем нормално! С тези двамата гробари Добри и Манго! Ще има още много четворки! ВЪН ОТ ТУНДЖА КРЪВОПИЙЦИ !

  3. Анонимен казва:

    Вън Манго и Добри! Погребаха Тунджа тези Мишки!

  4. Анонимен казва:

    Добрев не се занимавай с футбол бе човек? Не разбра ли че това ме е за всеки? Много си далеч от истината!

  5. Анонимен казва:

    pone radnevo da biem ama ne vijdam kak 6te stane tazi rabota-iliq skrii se be palq4o izlaga6 celiq grad sas selqniqta koi\qto pravi6 na ta4a

  6. Анонимен казва:

    Общината даде пари на Частен Клуб Тунджа,за да се задържим в групата и да празнуваме догодина 100 години футбол в Ямбол.Някои няма ли да провери как се изразходват тези пари? Всичко е пак по старому.Добри без лиценз води отбора,Камерата технически директор на какво не е ясно.Илиев президент в оставка,която подава от 3 години и реве на тъча всеки мач става за смях.Отбора е след изпадащите и на всичко отгоре ако стане някакво чудо,ще трябва да се молим на Стралджа да ни даде 3 точки за да запазим мястото си в групата.Другите отбори вече са с по 6 точки пред нас.Това са две победи,кой ще бием с тази игра,като дори голобрадите юноши на Сливен ни направиха за смях?

  7. Анонимен казва:

    Dob4e kak si be oligofren ostavja mustak takuv negramoten

  8. aнонимен казва:

    Todorov ne e bil na ma4a dnes,tova ozna4ava 4e na na6ata skameika ne e imalo licenziran trenior,za koeto ako v BFS-Plovdiv razberat 6te ni izhvarlqt slujebno ot V grupa.Az si mislq 4e Todorov pove4e nqma da sedi na skameikata,za da moje Dobrev da se pravi na trenior.

  9. Тор казва:

    Г-н Камера,Г-н Добрев и г-н Илиев.От 5 годишен ходя на мачовете на Тунджа.Моля ви,прибрахте пак парите на общината а ни газят в групата наред.Ако не можете да спасите отбора от изпадане,намерете други способни хора ,които да го направят.Тунджа не е отбор в който да експериментирате и да се учите да се правите на президенти,трениори и видеооператори.Догодина никой повече няма да ви даде пари за авантюри.Ако имате,идеи,стратегии как да спасите отборе,споделете ги.Но да ни бият всеки мач с по 4 гола и никаква светлина в тунела вече е прекалено и по добре отстъпете местата си на можещи хора.

  10. Иво казва:

    Г-н Добрев,с тази игра всички ще ни бият като магарета.На тренировките не разигравате ли някакви стратегии и заучени положения.

Остави коментар