Баскетболистите на Ямбол загубиха втората си предсезонна контрола срещу турския Олин в Одрин.На полувремето турският първодивизионен тим е водел с 6 точки-42:36.През второто полувреме домакините обаче изваждат страхотна стрелба от разстояние и вкарват доста тройки ,за да приключат мача при резултата 93:73.За отбора на Ямбол новото попълнение Дериус Гилмор се е отчел с 21 точки и със силна игра в нападение.Станислав Славейков е вкарал 14 точки за актива на ямболския тим.Следващата контрола на Ямбол ще е в събота от 18 часа,когато в зала Диана гостува старозагорския Берое

 

17 коментара

  1. ХХХ казва:

    абе много разбирачи се навъдиха,сигурно не са хващали баскетболна топка….

  2. Stoian казва:

    Koga 6te idva noviat Amerikanec????????

    • АНОНИМЕН казва:

      Добър въпрос , уж казаха тази седмица… тя почти свърши.

    • vesko казва:

      iuli se darji kam fenovete i drugi hora vse edno otbora e nqkakva sekta vsi4ko se darji v dalboka taina vse edno vsi4ki sa vragove na tozi otbor kato po4ne sezona 6te molim da se palni zalata neka togava da sashavim i da se pravim na ludi a ? sporta e za horata tova da go razberat nqkoi hora za da radva horata uspeh na yambol dano igraem dobar basketbol tazi godina i da palnim zalata

      • smsa казва:

        Не те разбирам много . Каква информация е спестена за отбора ? Казаха ще дойде център ,но не е на 100 процента сигурно за това няма да се споменават имена . Сериозен отбор не може да си позволи да говори за играчите с които преговаря .

  3. ФЕН казва:

    Събота от 17:00 ще играем срещу Берое в зала „Диана“ !

  4. Анонимен казва:

    Не може само от американците „да се очаква повече“ ! Може да взимат повече заплата, но все пак има и други играчи в отбора! Стойо, Стоян и Говедаров нищо не са направили в тоя мач, но няма проблем, нали…на тях им е позволено да играят слабо.

  5. Д.Иванов казва:

    Феновете на Ямбол се надяваме,че клубното ръководство(съгласувано с това на Берое) ще може да изтегли контролата в събота за по-ранен час от първоначално предвидения.Казвам го във връзка с това,че в събота от 19 часа националите по волейбол излизат в полуфинал срещу Италия,а контролата е само час по-рано.И в 15 часа да се играе контролата, едва ли ще е проблем … :)

    • Анонимен казва:

      Koi shte otide v subota v 15 chasa ?!

      • Д.Иванов казва:

        17:00 pak e dobre … Shte ni biqt I BEROE, no s 10 t. razlika !

      • Димитър Иванов казва:

        Ами ще отиде който желае да ги гледа.Събота е почивен ден и с оглед на “многото“ събития в гради ни през почивните дни(а и през всички останали),мисля че който желае ще отиде.Между другото има двама Д.Иванов тук в коментарите и да уточня,че аз не съм писал,че ще паднем от Берое:)

  6. Анонимен казва:

    Gilmore – 21 tochki, Tenev – 0, STOYO – 0, Slaveykov – 16, Govedarov – 4, Cvetkov – 12, Sirakov – 9, Petkov – 4, Butorac – 7

    Novite populneniq sa se spravili poveche ot dobre (dori i Butorac kato se ima predvid che toi ne e chist centar). No starite kucheta sa razocharovali qko.

  7. uk казва:

    Придвид на бюджета с който разполагат и играчите които имат турците,загуба с 20 точки не е потресаваща.Добре е това че америконеца е играл добре срещу такъв отбор….но щом другия американец в подкошието вече втори мач не блести,си мисля че до месец ще търсим друг играч на неговия пост.

  8. фен казва:

    е очаквано написах ,че ще ни смажат и така стана …

Остави коментар