Баскетболистите на Ямбол стартират подготовката си за предстоящия сезон в НБЛ на 19ти август.Тепърва ще става ясна и селекцията на тима за новия сезон.Вече се работи по нея и са провеждани разговори с няколко състезатели,но все още официално няма нищо оповестено.От миналогодишната формация в състава със сигурност остават Станислав Говедаров,Стоян Петков,Иван Тенев,Стойо Чолаков, а вероятно и Иван марчев ,за когото се появиха слухове ,че ще опита късмета си в чуждо първенство.Сега пред младият треньор Юлиян Радионов стои тежксата задача да сглоби боеспособен тим за предстоящия сезон в НБЛ.Ясно е ,че ще се търсят играчи за някои от постовете,проведен е разговор за връщането в състава с младия Евгени Иванов,който през миналия сезон играеше с екипа на Берое.Всъщност предстои много сериозна организационна работа за сглобяване на състава и много труд в тренировките за сработването на тима за новия сезон в елита.

 

66 коментара

  1. Ivo казва:

    Az mislya, che Juli nqma da ostavi neshtata prosto da si vurvqt po techenieto i kakvoto stane-stane. Pokazal e prwz vsichkite godini, che e istinski profesionalist. Zavisi obache kakvi usloviya mu predlojat or kluba. Az chakam s neturpenie starta na sezona :) znam, che mu tryabva vreme, no mislya, che shte imame uspehi.

    • smsa казва:

      Съгласен съм ! Но при всички случаи трябва да му дадем време да изгради стил, особенно като гледам селекцията на Рилски и Балкан .

  2. achi казва:

    znae li se neshto za dogovorite na N.Varbanov, Dimitar Angelov??v levski li shte sa dogodina

  3. Yam казва:

    Дали няма да привлечем Д.Бозов?

    • Анонимен казва:

      I da go privlechem pak posledni shte razberem ili nai-mnogo ot nqkoi chujd sait da stane tova (kakto stava obiknovenno)

    • smsa казва:

      Със сигурност няма да остане в Балкан ( вчера го потвърди А. Тодоров) и се изпусна ,че ще играе в България . До вчера не смятах ,че ще го вземем ,но в този момент ми изглежда доста вероятно

  4. Анонимен казва:

    are be shte imame li otbor za noviq sezon… si4ki otobori si pravqt selekciq imena se 4uvat samo za qmbol nishto …..

  5. Анонимен казва:

    Koga pochva sezona ?

  6. Анонимен казва:

    Balkan sa vzeli centur

  7. Анонимен казва:

    Верно ли ще взимаме Торо ?

    • Анонимен казва:

      da i pero anti4 otkazal e v posledniq moment da igrae v Atlanta za6toto sme imali interes kum nego i toi ne mojal da ustoi

    • ponio казва:

      toro boev angelov toshko todorov vesko georgiev bozov moje nqkoi ot tqh da doide i da se tarsqt 2 ma 3ma 4ujdenci tova so4i logikata no 6te vidim

      • феноменален казва:

        Ако това ще са ни „новите“ играчи по-добре да минем през старческия дом и да вземем още 2-3 нови попълнения ! Пълен мрак около слекцията на отбора качествените играчи българи вече Рилски и Балкан ги взеха ние или ще вземаме само чужденци или българи които никой не иска .

    • Анонимен казва:

      Az lichno ne go vqrvam , nai-malko che nqma da mojem da mu predlojim dostatuchno pari .

    • Yam казва:

      Toro v Yambol?Po-skoro ne…

  8. Анонимен казва:

    Nqkoi znae li kakvo stava s novata zala ?

    • феноменален казва:

      депутатите питай …. но тъй като БСП и ДПС сега са на влас единия ни депутат Мерджанов не чакай нищо да направи щото за цялото си депутатстване за Ямбол нищо не е направил а другия ни депутат Петев от 3-4 месеца не се е вясвал в Ямбол за новата зала трябват пари от държавния бюджет БСП никога няма да ги дадат за новата зала както и за новата болница !!! Ама ямболии сега ще си търпят депутатите които са си избрали никой не им е виновен че си избраха некадърници !

  9. Анонимен казва:

    I koi sa tezi basketbolist koito shte zapochvat podgotovka? Shtoto az osven edin Govedarov, drugi basketbolisti koito imat klasata da igraqt za na6iq otbor, ne vijdam.

  10. Анонимен казва:

    Tazi godina mi se struva 4e 6te stane kato predi6nata, a ko ne i po zle.

  11. Анонимен казва:

    Aide be hora Balkan si naoraviha selekciqta i pochvar da trenirat , Rilski nameriha zamestnik na Smith , a nie pak spim .

  12. no name казва:

    ot a grupa ssushtoima talantlivi momcheta a za 5 moje da se vzeme nqkoi chujdenec tui kato v bg se broqt na prusti i tonaednata ruka samo !

  13. no name казва:

    ima i nqkolko unoshi na koito sushto moje da se dade shans a i ne sa malko i mladite igrachi koito sa izlezli ot shkolata na yambol i mogat da budat privlecheni otnovo kum rodniq grad !!!

    • Анонимен казва:

      Izbroi mi tiq koito sa izlezli ot shkolata i da sa dobri? Horata iskat atraktiven basketbol…ne nqkakvi smeshnici koito si „cukat“ na kvartalnoto igrishte….6toto vqrvai mi, togava shte ima po 200 choveka publika.

  14. Анонимен казва:

    Ne che lipsata na igrachi e maluk problem , no nikoi nishto ne kazva za novata zala ……

  15. Анонимен казва:

    kroum

  16. Анонимен казва:

    Davaite ,koito kakvata informaciq ima da q spodelqme tuk . Az znam che shte imame nov bulgarin , no nito znam koi e , nito na kakuv post igrae

  17. todor zhivkov казва:

    nqmame nuzhda ot 4uzhdenci neka tazi godina samo yambolski mom4eta da igraqt pak 6te stanem na 6-7 mqsto.tazi godina igraxa DUR4EV-MILO6EVI4-VUKOSAVLEVI4 -ORMAN-KAS4ELAN I PAK SME NAZAD V klasiraneto ,daite parite na yambolskite mom4eta

    • Yam казва:

      И кои ще бъдат тези момчета изброи имена,със момчета от школата не 6-7 място,ми твърдо последни със загуби от по 30-40т

    • Анонимен казва:

      Ako iskash da nqmame nito 1 pobeda, zagubi s 40 tochki razlika i prazna zala – dobre……glupaka ti s glupak, 100% si nqkoi nekaduren basketbolist ili roditel na takav.

  18. тихомир казва:

    важното за момента е да се започне сезона.успех юли-с теб сме!

  19. Анонимен казва:

    asen velikov , sasho yanev , bogdan boev , mitko angelov , i 1-2 dobri igrachi na post 5 i stavame minimum treti

  20. Анонимен казва:

    Shte pochnem podgotovkata s 5 choveka

    • Анонимен казва:

      Важното е да има отбор,по-добре момчета от школата,отколкото анонимници от Югославия,успех на Юли.

      • Анонимен казва:

        Lud li si kakvi momcheta kva shkola to nqma takiva maloumnik

        • Анонимен казва:

          Събери ти отбор бе,ебалник каква школа вика !

          • Анонимен казва:

            Kaji koi stava ot taq mizerna shkola ve prudnq? Tiq smeshnici v tqhnata si vuzrast gi biqt kato tupani puk kakvo ostava v NBL…ta eba v smeshnika…prazna zala li iska6 be ohliov?

            • Анонимен казва:

              Пръдня!!! Интелигентен си,има достатъчно хора излязли от Ямбол под 25,които могат спокойно да цъкат в НБЛ.

              • Yam казва:

                Цъкат вика :D Това да не ти е на спортната площадка.И кои са тези хора изброи имена,аз освен Христо Господинов,който играе в А група и Мартин Раднев,който не влиза да играе в Берое за други не се сещам :D

                • yambol казва:

                  ei stiga ste sporelili za gluposti nashi mom4eta nali vi e qsno 4e nikoi nekazva d aigraem samo s tqh 6te ima i nqkolko 4ujdenci taka ili ina4e a tezi pak koito neubi4at shkolata i vsi4ko 6to nehodqt da vikat togava za nqkoi drug otbor kvo s apraite na golemi specove golqma rabota iskaraite i vie nqkoi lev daite kato iskate super golqm tim kupete amerikanci rusnaci skapo plateni i im pla6taite no poneje nemojete taka 4e spored men e nai dobre ako obi4ate basketbola da potkrepqte tima ako ne hodete vikaite za kaspi4an tova go kazvam na 2 ma 3ma kretene koito se usraha da pishat

  21. achi казва:

    Marchev? v chujbina???

Остави коментар