Танцьори от ямболския клуб  Тандем спечелиха  титла и бронз на първата Купа България в град Пловдив.Петкратните шампиони на България Мирослав Бонев и Лора Данкова са били яко ощетени от съдиите и  остават с  бронзовия медал, а според познавачи двойката е заслужавала единодушно първото място при юноши младша възраст. Другата танцова двойка Николай Колев и Елеонора Дъбова ,които са полуфиналисти на световно първенство, спечелиха три от петте танца и заеха първото място при юношите старша възраст.Наставници в клуб Тандем са Георги Найденов и Олга Седова.

Лора и Мирослав са били яко ощетени от съдиите

 

8 коментара

  1. polq казва:

    Joro,ne se qdosvai vodete decata pove4e v 4ujbina na sastezaniq neka tam se dokazvat .Tuka vinagi ima li4ni interesi.

  2. Жоро казва:

    По този начин няма да им попречите психически, при юноши младша възраст те са N 1
    :)

  3. Жоро казва:

    Моля да спрете да злобеете за двойката!! те продължават да се ръзвиват и са доста напред като танцуване . С международно жури класацията е друга. Тази година отново ще бъдат шампиони на България.

  4. Bratanova казва:

    И аз подкрепям мнението по-горе. Първите две двойки и на мен ми харесаха, наистина танцуваха доста добре

  5. ANONIMNA казва:

    Kak taka of kak moje takova bezobrazie ;x ii a az gi mislih za pobeditelii :’(

  6. Анонимен казва:

    Къде сте видели ,точно в спортните танци,шампиони от малките групи да останат шампиони и в по-големите групи ?Това е абсурд!Треньорите трябва да приемат това!Телата им се променят,другите ги настигат,това е естествено!!Групата беше силна.Първите две двойки наистина танцуваха добре!!

  7. Анонимен казва:

    Не бяха яко ощетени, а просто двойката яко е изостанала в развитието си.Гледам ги отдавна и го казвам доброжелателно. А иначе състезанието си беше като почти всички български открити турнири – подигравка със спорта и децата.

  8. Анонимен казва:

    Оле Боже! Има ли смисъл в това? Пълни глупости! Когато е бил в Пловдив е заслужавал това място на което са го класирали! Така се е представил, така са го класирали. Не може всеки път да е първи. Трябва да разбере, че има и по-добри от него, но като гледам никой не иска да го възприеме! :)

Остави коментар