Диана кабел/ Оптинет и ДТВ организират  за втори пореден път аматьорски футболен летен турнир. Срок за заявки за участие16ти авуст-четвъртък-включително.

Вашите заявки може да направите на  тел.0895 618 607  и на имейл

yambolsport@abv.bg. До момента вече четири отбора са потвърдили своето участие.Всички срещи ще бъдат снимани и излъчвани в програмата на ДТВ

Включете се в  аматьорската футболна надпревара на Диана кабел/Оптинет и ДТВ!

 

2 коментара

  1. Анонимен казва:

    турнирът почти сигурно ще е на новите изкуствени игрища,отборите са от неограничен брой играчи-смените са хокейни ,а на терена са петима плюс 1 вратар.Полувремената ще са от по 20 или 25минути ,ще се играе няколко уикенда по системата всеки срещу всеки.В зависимост от броя на участващите отбори ще се реши как да се проведе и самото състезание.За пръв път се предвижда картотекиране на състезатели в отделните отбори за да няма преливане на играчи от един в друг отбор.ще има и наредба за провеждане на състезанието,КОЯТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА ОТ ВСИЧКИ ОТБОРИ.Организаторите отново амбицията не за състезание еднодневка ,а за истински шампионат-поредица от срещи,за да могат и аматьорските отбори да израстват в спортно-техническо отношение.

  2. испанеца казва:

    дайте повече инфо за турнира.

Остави коментар