Подновяването на мачовете в АБЛ “Диана Кабел 2012” ще е през уикенда на седмицата след Великден.Това съобщават официално организаторите.Имаше амбицията турнирът да започне евентуално по Цветница,но до последно някои от отборите не потвърждаваха участието и помолиха за отсрочка,за да направят организацията си.В крайна сметка стана ясно ,че тимът на Бат Недялко прекратява участието си в шампионата.Официалните причини не са много ясни,но отбор Бат Недялко вече няма да има…..

Организаторите пък направиха усилие да ги има пак осемте отбора и през пролетния дял на шампионата на Лигата те пак ще са факт.Включва се формация на млади момчета от Ямбол, на линия са сливенските “Войводите” и Сливенбаскет ,както и бургаския тим.Към тях прибавяме,Дрийм тима на Владо Петров,Калните братя,Диана Кабел и шампионите от Мултигруп.Бе взето решение Лигата да поднови мачовете от 22ри април,като вероятно ще се провеждат мачове и през седмицата.Така ,че малко търпение-емоциите предстоят….

 

4 коментара

  1. Анонимен казва:

    da vidim dali tigar she mogat da iznenadat otborite :)

  2. vvvvvvvvv казва:

    tiger

  3. Анонимен казва:

    tezi mladite momcheta ot koi otbor sa tundja ili tiger

  4. Владимир Петров казва:

    Здравейте !
    Извинете ме, че побликувам коментар, но просто така реших и се надявам да не Ви отегчих!
    Първо да отправя благодарности на ръководството и организаторите на тази лига и другите многобройни спортини мероприятия, които за пореден път ще ни радват с положителните емоций и заредят с енергия и борбеност и ще разсеят поне за миг лошите мисли и несигурно бъдеще и постоянна финансова криза !
    Имам желание да поясня и допълня горепосоченото – Младата формация от Ямбол ще носи името „Дрийм тийм“ и целта на тази млада формация е да се обиграва срещу по-възрастни съперници по подобие на Сливенбаскет и да придобие рутина и самочувствие в предстоящите бъдещи спортно-технически години. Друга нова формация с играчи от други отбори се сформира в момента и към нея могат да се включат всички желаещи и нейната цел е ветерани и наистина аматьори, но с дух да поиграят и се повеселят – т.е. не робуват на постигането на върхови резултати, а както в Олимпиския принцип – Важното е участието и няма да застрашат „лидерите“. Това, че съм се заел със сформирането не означава, че отбора е мой (все още отбора и участниците не са избрали име) – аз съм обикновен и скромен човек и обичам играта „баскетбол“ и по принцип винаги съм се опитвал да помогна на всекиго с каквото мога и за това си мисля, че е добре да има повече отбори (8) и да поиграем като приятели ! Благодаря Ви за Вниманието и успехи във всяко начинание !

Остави коментар