Yambolsport.net бе главният двигател за провеждането на няколко аматьорски надпревари в последните десетина месеца в нашия град.Сега поради големия интерес и в  съгласие с начертаната стратегия на медията ни,както и с тази на ДТВ,Диана Кабел ,Оптинет  и радио 999 –да се прави необходимото за развитие на аматьорския и детско –юношески спорт в града ни се  организира нов футболен турнир за аматьори и фирмени отбори.Състезанието ще бъде на открито и на малки врати.Заявки за участие се приемат на yambolsport@abv.bg като в заявката задължително посочите и телефон за връзка.Досега пет отбора са потвърдили участието си.Мачовете ще се играят на спортния комплекс в Кукорево. Отборите ще бъдат от по 6 +1 полеви играчи.Броят резерви е неограничен и ще се играе по принципа на хокейните смени.мачовете ще бъдат през дните на уикенда и целта на организаторите е да направят  не турнир,а шампионат ,който да продължи  поне до края на май,а ако има повече участващи отбори,може да продължи и по-дълго. Заявките ще се приемат до вторник-трети април включително.

 

4 коментара

  1. anonimen казва:

    Ko ti puka e da ima emocii …. aide zapisvaite se

  2. lydogoreca казва:

    nqma da ima takava sakati ste nai dobre si gledaite po tv baskrdbol nego pprakaktikyvaite 6tese izbiete bastyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  3. Анонимен казва:

    аматьорската баскетболна лига ще стартира в неделята след Великден

  4. FEN казва:

    Mitio , no ne PI6TOVA napi6i i za Amatiorskata po basketbol i 4e ima i u4astnici i ot Sliven i Burgas – tazi inaformaciq vylnuva i drugi hora , koito obi4at soprta – BASKETBOL ! Koga 6te zapo4va tazi liga i t.n.

Остави коментар