Мегаспектакълът „И журналистите могат да скачат-2″ ще се проведе в Ямбол на 1 април.Мач ,в който нежни дами от журналистическата гилдия в града ни излизат срещу представителния мъжки тим на Ямбол-датата за провеждане на мача –първи април.Журналистките хвърлиха ръкавицата на предизвикателството на бронзовите медалисти –да припомним- преди десет години на първи април  нежният,красив и сексапилен„Ямболнюз“ нанесе погром на тогавашния  мъжки тим на града ни- 34:6. Сега-10 години по-късно същите героини-сега вече не толкова млади,но още по-красиви и секси ,които вече активно тренират с амбицията да запишат победа номер 2.Вече се проведе пресконференция от Приятелския кръг „Журналисти за баскетбол“- Ямбол. Любопитно е ,че  отбора на ямболските журналисти отново ще бъде воден от екзоичния Константин- Тити Папазов, а главен рефер битката на десетилетието ще бъде съдия Пепа Чиликова.  Мотото на проявата  проявата е същото – „Баскетболът носи радост, дрогата – не. Изберете радостта“ .  Баскетболното шоу предвижда конкурс за рисунка на тема баскетбол, демонстративни забивки, конкурси за стрелба от тройката и фала. Предвидени са и още изненади, но засега те ще останат тайна за публиката, която журналистите ще очакват на 1 април.

 

6 коментара

  1. ххх казва:

    Няма да е лошо Бат Бойко тъй и тъй е там да даде някой лев за ремонт на зала Диана … че скоро може и да не може да става за баскетбол !

  2. зрител казва:

    След **мъжкото** им представянето в купа България е нормално да играят с дами.

    • треньор казва:

      Ти мислиш с онова си нещо,което не знаеш за какво служи!

      • зрител казва:

        В Самоков видях двама българи и един американец от Ямбол които не знаеха къде се намират и вместо да дърпат отбора напред правеха смешни неща.Единствено Радионов,Гуджиньо и Ст.Петков донякъде си защитиха класата.Толкова слаби не сме били никога.Когато е трябвало съм ги аплодирал,но след Самоков трябва да ни се извинят за слабата си игра.А с какво мисля ако желаеш в събота съм в залата ще ти обясня.

        • Анонимен казва:

          Abe koi shte ti se izvinqva be p..ka maina, kato iskash gledash, kato ne iskash ne gledash. Da mu se izvinqvali, mn nejni stanahte vsichkite. Napravili 3 slabi macha i da se izvinqvali, po edna svirka da ti vrutnat ne iskash li? Pedalche tupo

          • зрител казва:

            Освен че си анонимен,си неграмотен и келеш.А можеш и да ми врътнеш нещо щото май си и гей.Имам и възможност да проверя от какъв адрес пишеш.

Остави коментар