Утре  баскетболистите на Ямбол откриват  турнира за купата на България с мач  в Арена Самоков срещу състава на  Черноморец-Бургас. Очакванията са ,че Ямбол ще съумее да   преодолее съпротивата на бургазлии,които отборът на Иван чолаков надигра като гост миналата събота.мачът не бива да бъде подценяван ,защото Черноморец има нелоши изпълнители ,но класата на ямболския тим е безспорно по-висока и се чака  нашите да продължат на полуфинал ,където вероятно ще ги чака шампиона   Лукойл Академик.Но предварителни сметки в такива състезания не се правят-играе се мач за мач,защото това са елиминации.Сега обаче на дневен ред е мачът с бургазлии-мачът е от 12.30 и от ръководството на ДТВ направиха всичко необходимо,той да бъде излъчван в програмата на медията още утре вечер от 22.00часа.Хубавото е ,че в ямболския лагер всички са здрави и треньорът Иван Чолаков ще може да разчита на  цялото налично войнство и като се има предвид доброто състояние на ямболския тим може да се чака ,че    ще се атакува отличие в Самоков-отборът има потенциал и е редно да го разгърне  точно в такива мачове на истината.

 

8 коментара

  1. феноменален казва:

    4-тата част бяхме мееега зле и с тая игра нулев шанс срещу Лукойл ! Браво за победата , но срещу Лукойл ще ни трябва цял подвид и между другото Марчев или да вземе да играе баскетбол или да се маха , критично , но просто уникално тъпи детински грешки направи !

  2. ИН казва:

    koga 6te e prevoza za agitkata posledno?

  3. :) казва:

    Васко , пътуване ще има , ако играем на полуфинал ( Петък) или финал ( Събота ) в 9;30 тръгваме от банята , безплатен транспорт

    • васко казва:

      нещо си в грешка. Полуфиналите са в четвъртък, малък финал – петък, финал – събота.

      • :) казва:

        Добре айде малък финал да го речем . В петък ще се пътува най – вероятно . Е всички се надяваме да е в събота ,но…

        • васко казва:

          това искам да кажа, че трябва да се организира още в четвъртък срещу лукойл. Ако на тоя мач няма агитка ще вземем да паднем и после за кво да се ходи за едно скапано трето място.

  4. васко казва:

    Ще се организира ли пътуване в четвъртък?

Остави коментар