През 2012та година  ръководствата на ДТВ,Диана Кабел и Оптинет решиха да инициират възраждане на стара традиция-обявяване на спортист номер 1 на месеца и съответно на годината.Тази инициатива срещна разбирането на Обединен Спортен Клуб “Тунджа”-Ямбол и съвместно с клуба и с коректните  преценки на колеги журналисти, а след месец и с помощта на читателите на yambolsport.net в специална анкета  ще  се определя  спортист №1  на Ямбол и региона за всеки от месеците,а накрая на годината ще бъде излъчен и спортист №1 на годината. Анкетата се провежда между пишещите братя от електронни и печатни медии на територията на областта и това се прави ,за да бъде максимално коректен изборът Ви.Първата пресконференция със спортист №1 за януари 2012 ще бъде на 15.02.2012година -сряда  от 11.00 часа  в  пресклуба на втория етаж в зала “Диана”.Всичко това се прави ,за да  се пропагандират успехите на местните спортисти и треньори.

 

Ето и номинираните за месец Януари 2012та година:

1.Пепа Димитрова-клуб по борба”Херкулес”-Ямбол-трета на държавното лично първенство за жени,шампионка на държавното лично за девойки.Треньор Демир Демирев

2.Костадин Минев-Боксов Клуб “Ямбол”-трети в първия кръг на държавното лично-отборно първенство по бокс за мъже в Плевен.Треньор Дончо Дончев.

3.Силвия Калайджиева-клуб “Херкулес”-Ямбол.Шампионка на държавното лично първенство за кадетки.Треньор Демир Демирев.

4.Юлияна Янева-клуб “Херкулес”-първа на държавното лично първенство за момичета.Треньор Демир Демирев.

5.Станислав Говедаров-БК”Ямбол”-играч на месеца  за ямболския отбор,влезе в топ 5 на най-добрите реализатори и е за втори пореден месец в символичната петица в първенството на Националната Баскетболна Лига.Треньор Иван Чолаков.

6.Виктор Карасалиев-2ро място в държавното лично-отборно първенство по бокс за мъже в Плевен.Състезател от боксовия клуб в Елхово.

 

Първата пресконференция със спортист №1 за януари на Ямболския регион на  15.02.2012 от 11 часа в  зала “Диана”!

Медиен партньор е радио 999.

 

0 Коментари

Вие може да бъдете първия написал коментар.

Остави коментар