Футболистите на Тунджа 1915 започнаха с равенство контролите в хода на подготовката си за пролетния полусезон в първенството на югоизточната В аматьорската футболна група.На изкуствения терен в Поморие футболистите на Тунджа1915 опонират успешно срещу силния тим на домакините.Първият гол пада във вратата на поморийци в 43тата минута след автогол на  Иванов.Ямболските футболисти не са концентрирани  в ответната атака на домакините ,които изравняват  в ответната атака.През второто полувреме положения не липсват и пред двете врати.С изявите си на терена в Поморие ,макар и в контрола ямболските футболисти още веднъж твърдо заявяват  идоказват ,че са  отбор ,с който всеки ще трябва да се съобразява.

 

19 коментара

  1. Анонимен казва:

    ivanov smeshko kak shte vkarash otbora s igra na malki vratichki be seljk.da znaesh che veche ne moje da se opravdavash s futbolisti te.s tezi popalnenij trjbva da machka me be selcho,

  2. Анонимен казва:

    Ква „Б“ група,кви 5 лева.Първо и да влезем и ще изпаднем веднага и второ стадиона няма да получи лиценз за „Б“ група без сериозни ремонтни дейности!

  3. васко казва:

    само прах в очите… и децата знаят, че когато някой реши да дава пари за футбол в България е защото иска да си изпере някакви пари… Така че всяко чудо за 3 дни… И между другото никой не говори за Созопол, а всъщност той ще е по-опасен от Раковски за влизане.

  4. Анонимен казва:

    momcheta dnes trenirovkata na ivanov e bila malki vratichki v zala jmbolen.predstavete si kakav trenior imame i chakame da ni vkara v b grupa.

  5. Анонимен казва:

    Bobo li si kuv si skrii se.Ob6tinata da ne dava milioni za basketa be sme6nik 6tom kazva6 polovinata – emi tova sa 120 hilqdi a s tolkova pari ni6to ne moje da se napravi.Are kato ne si zapoznat ne pi6i nebivalici!
    A nqkoi informira li Mitko Kolev za predstoq6ti kontroli i za rezultati? Toi ne moje vseki den da hodi iz nekvi sela da pita! Are opravete se vie /upravitelite/ i togava pretendiraite.Yambol e basketbolen grad, dori sme6niq futbol da vleze v A grupa nqma da se promeni tova.To kato cqlo futbola v BG e tragi4en puk tiq debelaci Galin i onq dr 6te investirat vuv futbola.SMQH!

  6. zoro казва:

    kakav silen otbor na pomorie be nai starij im futbolist e na 23godini be zabludeni hora.vishte kakvo pravi svilengrad-1na1 s tska.0na0 s liteks,biha i etropole s 1 na 0.rakovski bi sportist svoge s 4 na 2.master bi naftata s 3 na 1,a nie se radvame na x s unoshite na pomorie,pomnete mi dumata s tozi selski trenior njma da mojem da vlezem,vapreki che rakovodstvoto mu uredi dobri popalnenij.vijte drugite otbori kakvi kontroli igrajt–a elhovskij igrae s njkakvi smeshni otbori.

    • zoro казва:

      prav si.ne moje po vreme na podgotvitelen period otbor s pretentsii za 1vo mjsto da trenira po vednaj da den,tova go njma nikade,no vsichko idva ot smeshnij trenoir koito njma da moje da podgotvi otbora za parvenstvoto.a za kontrolite mi kajete koi vav otbora da uredi svjsna kontrola-ima li njkoi tam da razbira ot futbol

    • bobo казва:

      А бе ти явно си голям капацитет ! Като те слуша човек ,защо не вземеш да станеш треньор ? и да влезем в б група !

  7. ddd казва:

    Следващата контрола е на 28.01.(събота)Несебър-Тунджа(Ямбол) в Несебър ще се играе мача…

  8. Анонимен казва:

    nai golqmoto uvajenie zaslujava prezidenta na otbora

  9. CARLОS 7 казва:

    Момчета моля ви, кажете кога имаме контроли и къде , че този сайт е уникален ……… мача се играе в събота а инфо идва във вторник ……. нямам думи ……………

    • bobo казва:

      абсолютно си прав ! Но нали трябва да се пише за баскетбола и за важните мачове в смешната зала …..

      • Анонимен казва:

        Breh, koi ste vie 4e da durjite smetka kakvo da se pi6e v toq sait? Napravete si sait specialno za otbora i slagaite novini, kuv e problema?
        i kato ste golemi fenove na futbola v Yambol kude bqhte vie kogato otbora be6e slab minalite sezoni? Na stadiona ima6e 10 choveka, vie ako ste istinski fenove 6te go podkrepqte v dobro o lo6o. A ste trugnali da durjite smetka na saita…
        Gledaite si sme6niq futbol i hodete na selskiq stadion koito e razrqzan na 2 chasti i ne se obajdaite tuk i da durjite smetka.
        Basketa v Yambol vinagi 6te go ima, dokato furbola e vremenno qvlenie, povqrvaite mi.

        • bobo казва:

          а бе ей тъпак ! Ако футбола вземаше от тъпата Община и половината от парите на баскетбола до сега да бяхме влезли и в А група ! Разбра ли ! А за стадиона ,такъв пак благодарение на същите тъпаци които толкова години го оставиха на произвола на съдбата !

        • bobo казва:

          А и да кажа ,в заглавието на сайта пише спортен сайт ! Напишете баскетболен сайт и си пишете колкото си искате и каквото си искате ! Вярно е че като сайта е на някой той си избира какво да пише , но не е нормално една информация ,поднесена като новина да дойде с четири дена закъснение ! Това означава отношение !

    • ddd казва:

      Много си прав,този сайт го интересува най вече баскета,а за футбола нищо не се пише…

  10. Анонимен казва:

    tezi momcheta zaslyjavat yvajenie zashtoto sa na pat da varnat Ymbolskiqt fytbol pri profesionalistite…..

Остави коментар