Само един клуб-Рилски спортист даде оферта да приеме финалния турнир за Купата на страната  по баскетбол. Крайният срок за заявки бе днес в 17.00 часа, а до момента само скиорите  са потвърдили желанието си да приемат втория по сила турнир в страната. От Федерацията обявиха ,че  си запазват правото да изчакат до утре в случай, че някой е изпратил офертата си по пощата,но едва ли някой клуб го е сторил,така че Рилски спортист почти стопроцентовият домакин на финалите за Купата при мъжете.В Арена Самоков Рилецо ще търси да спечели отличие за клубната витрина.Тимът на Ямбол също си има едно на ум за този турнир.мачовете от финалния турнир за Купа България са от 16ти до 19ти февруари.

 

7 коментара

  1. феноменален казва:

    Еееех кога ли Ямбол ще си има многофунционална модерна зала ….

  2. NBL CUP казва:

    Днес бе изтеглен жребият за финалите за турнира за Купата на България. Надпреварата ще се проведе от 16 до 19 февруари, а домакин е Рилски спортист и зала „Арена Самоков“.

    Ето четвъртфиналните двойки:

    Лукойл Академик – Спартак Плевен
    Левски – Балкан
    Рилски спортист – Евроинс Черно море
    Ямбол – Черноморец

    Бе изтеглен и жребий за полуфиналите, а той определи в него да се срещнат победителите от следните двойки:

    Лукойл Академик/Спартак Плевен – Ямбол/Черноморец
    Левски/Балкан – Рилски спортист/Черноморец

  3. SRS казва:

    Tova ne e novina. Vsichki znaehme , che Barchovski shte q drypne tam :(

    • Анонимен казва:

      и като я дръпне кво-да не би да стане първи-аз мисля ,че тази година вземаме поне медал за купата,а може и да е с по-благореден от бронза блясък

      • SRS казва:

        Няма да са първи но само си помисли, че се паднем да играем с тях на полуфинал или на 3/4 място. Как мислиш дали нашите момчета ще вземат мач, в който нищо не зависи от тях? :)

Остави коментар