Лидерите в класирането на югоизточната В аматьорска футболна група стартират подготовката си за пролетния дял на шампионата в  югоизточната В аматьорска футболна група на 9ти януари.Тогава вероятно ще станат ясни  имената на част от новите попълнения в отбора.Спрягат се  няколко имена ,но засега няма нищо официално.Знае  се ,че почти сигурно Петър Станев-Царицата  ще усили атаката на тима.Спонсорът на тима-Жельо Петков  и спортно-техническото ръководство  със сигурност ще търсят няколко нови попълнения ,за да се увеличи класата на тима и да се отстоява лидерското място в класирането на В групата.От ръководството на ямболския  клуб още преди сезона официално обявиха ,че единствената им цел в шампионата е атака на титлата  в групата и съответно класиране в горния футболен ешелон-Б групата ,а това  на практика означава и завръщане на клуба в професионалния футбол.Нека припомним,че освен първото място на полусезона Тунджа 1915 се представи блестящо и в турнира за купата на България ,където стигна до  осминафинал-едно историческо постижение за ямболския футбол.

 

10 коментара

  1. 1915 казва:

    Надявам се тоя полусезон,да има по-мощна подкрепа от страна на трибуните :) Да няма толкова семкари

  2. Dimitar казва:

    a nqkoi ima li informaciq za mom4eto ot Neftohimik? Ime? Poziciq?

  3. Анонимен казва:

    Да -Симеон баев е отличен футболист-по-добър е от Семето-през миналата година игра за Етър ,а сега играе за Пирин Гоце Делчев в Б групата

  4. :) казва:

    Идва братовчед на Семето ;)

  5. galin казва:

    Markov sa go osvobodili ne si e zaminal sam :)

  6. Васко казва:

    какъв четвъртфинал те гони, играхме осминафинал…

  7. CARLОS 7 казва:

    Радвам се да разбера, че започваме подготовка като професионалистите. Съжелявам само за липсата на каквато и да е информация относно текучеството на футболисти . А такова има и то не е малко. Знам ,че Марков си е заминал и още 3-4 човека , логичното е да питаме /феновете/ , кой остава и кой идва. Още веднъж ще кажа ,че за мен с по-млади футболисти и няколко опитни ще е по добре. За да има отбор на добро ниво ще е нужна и подкрепата на община „Ямбол“ , и не само на нея.

Остави коментар