Баскетболистите на Ямбол сразиха в поредния си  шампионатен мач от първенството на Националната баскетболна Лига състава на бургаския Черноморец с 95:66точки.В този двубой разликата в класите в полза на ямболският тим бе осезаема и това предопредели до голяма степен и изхода на мача.Още от началото домакините овладяха инициативата и  поведоха в резултата ,за да се оттеглят след първите десет игрови минути с  аванс от 7 точки-26:19.През втората част   разликата стигна до десет точки- на полувремето 48:38 .Двубоят  се предреши в третата четвърт,когато ямболските баскетболисти натиснаха и доведоха резултата 22 точки разлика-75:53 преди последните десет игрови минути.И в този мач  Стоян Петков бе играчът с най-висок коефициент за ямболския тим-22. На ниво се представиха и останалите от състава,но  точно бургазлии не бяха достатъчен дразнител за ямболският тим,за да играе отбора на пълни обороти.Все пак се получи  приятен мач,а момчетата и треньорът им Иван Чолаков поднесоха хубав Коледен подарък за хилядите по трибуните в зала Диана.Пълен запис на мача гледайте от 21.10 в програмата на ДТВ.

 

7 коментара

  1. yambol казва:

    mislq 4e yambol moje da vzeme kupata

  2. Боян казва:

    Хайде измислете нещо да се качват тези мачове някъде и да могат да се гледат и от хора, които вече не са в Ямбол – толкова ли е сложно, даже и пари да струва, който си се интересува от баскет и в частност от Ямбол ще си плаща. Очаквам резултати!!!

  3. хухаху казва:

    Я да питам аз един страничен въпрос : ще ма ли календари с отбора за 2012г. и кога/къде ще можем да закупим ? И още нещо в началото на сезона преди всеки мач имаше една масичка с фен артикули, защо вече я няма ?

  4. феноменален казва:

    Да не ни заблуждава победата …направихме много , ама наистина много грешки направихме да победихме с разлика но Черноморец бяха много зле този мач . браво и на Дурчев и на Петков и на Говедаров за супер представянето си !

  5. Анонимен казва:

    Mar4ev ma6inata

Остави коментар