В мача с Черноморец не взе участие  новопривлечения американски център Джон Офоегбу заради болка в рамото.206 см  американски център обаче вече е на линия и се включва активно в тренировките на ямболския тим и селекцията на Иван Чолаков тренира в пълен състав.Настроението в отбора е отлично и  момчетата  се готвят с  настроение за предстоящите изпитания.По време на днешната пресконференция на ръководството на БК Ямбол треньорът чолаков изказа задоволството си от показваната класа  от американеца в тренировките.Явно е ,че Джон е квалитетен състезател и от него се чака да бъде една от   приятните изненади в първенството.

 

8 коментара

  1. Геро казва:

    Хора спрете да казвате какво е нужно да се взема и да не се взема – има си ръководство.В България всички разбирате от политика,спорт и т.н.Аз като журналист не смея да коментирам селекцията..факта ,че всичко върви и на постовете си имам играчи това е.За гард има Радионов и Говедаров..Чолаков и Тенев ще ги сменят..какво говорите ,че не можел да тупка Иван ,какъв бил…вие сте големи разбирачи..отидете вие да играете там !!! Много е лесно от вън ,но като не си се сблъсквал не коментирай.На този етап селекцията е прекрасна.Залага се на Опита с някои млади играчи.Гард ,и Крила имаме..може би на полусезона още 1 висок ни трябва и това е.Имаме супер отбор сплав от опит и младост.Спрете да давате идеи…за това си има наставник.Златко е европейска класа,Американеца ше гази..за Говедаров и Радионов знаем..малдите ще се включват ,Дурчев трябва да изкарва по цял мач…спрете разбирачи..СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ И ДА ЗНАЕТЕ..КАТО НЕ МОЖЕТЕ СИ ТРАЙТЕ !

    • Анонимен казва:

      Къв журналист си ти бе сопол? Смятай твоята компания ква е западнала, че да взима такива сополи като тебе.Ти ли ще ми казваш дали ще трая? Аз си давам мнението тука, нали затова има място за коментари.

      • Анонимен казва:

        Ostavi go toq we , kogato dere garlo cql ma4 i patuva iz cqla balgariq da podkrepq otbora togava da se izkazva , pak i nie sme fenove i imame pravo na glas ,za6toto sme doprinesli mnogo za tozi otbor .Glas naroden ,glas boji…

    • Анонимен казва:

      gero e basa

  2. Анонимен казва:

    Дано да вземем още 1-2 играча, че незнам…Ако с този отбор останем 4-то място ще е чудо.

  3. феноменален казва:

    Нуждаем се от още един нов играч и то много добър стрелец от средно и далечно разстояние ! Стартовата ни петица е добра но при 1 или контузии на основни играчи ще имаме проблеми ! Защо не взехме Сашо Груев , много добър играч !

  4. Анонимен казва:

    сигурен съм ,че отбора ще играе много добре-възможно е да се повтори и класирането от миналия сезон-отбор не се прави само със звезди- важен е колектива-има го и то вече сериозно сработен-това ще е отново добъъ сезон за ямболския баскетбол

  5. Влак казва:

    KRAI.TOVA E SELEKCIQTA

Остави коментар