Македонския баскетболист Златко Гоцевски вече е в Ямбол и започна тренировки с бронзовия Ямбол.Златко е добре познат на привържениците на баскетболната игра в Ямбол при едногодишния си престои тук и тогава остави много добри впечатления.Сега ръководството на клуба  се спря  на Златко като на квалитетен състезател ,който да помага в битката в подкошията ,а освен това Гоцевски  се чака да бъде сред най-добрите в българския шампионат на поста тежко крило.

 

25 коментара

  1. Влак казва:

    TOZI SAIT E PULNA GLUPOST !!!!!! TYKA VSICHKI SE PRAQT NA GOLEMI RAZBIRACHI KOI S KOGO TRENIRAL KOI TRQQ DOIDE KOI NE , KOLKO 40VEKA DA SE ZEMAT KOLKO DENA IMALO DA NACHALOTO NA SEZONA KONTOLI TRQQ DA SE IGRAE SICHKI TYKA SA GOLEMI RAZBIRACHI DETO SAMO DREMQT PRED KOMPITE I NQMAT RABOTA ZATOVA E PO DOBRE BEZ TOZI SAIT ZA6TOTO VSEKI SE PRAVI NA MN GOLQM

  2. феноменален казва:

    Айде Славейков мина в Спартак олевен !

  3. Genadi.Vasilev казва:

    stiga ste lali sichki bre ne stiga che shte imame otbor i shte imame kakvo da pravim i da gledame basketboll ami i ste mnogo razbirashti vsi4ki kato iskate tolkova mnogo otbora napravete edna kampaniq i az shte uchastvam da saberem pari za qmbolskiq basketbol na centyra shte iskarame urni i shte saberem pari moje da sa minimalni no sa ot fenovete napravete neshto takova ne laite samo v saitovete..

  4. Анонимен казва:

    Alooo Cholakov ostavat po malko ot 30 dni do na4aloto na NBL a nqmame nikakvi rezervi, trqbvat minimum 2-ma igra4i novi o6te za da sme konkurentno sposobni na dr otbori.Nikakvi kontroli nqmame…..

  5. FEN казва:

    Prav si Anonimen, no za dobri treniori, igra4i, baza i t.n. trqbvat pari i to ne kato Overgas za 2-3 godini da davat dokato si napravqt dalaverite s prekarvaneto na trybi za gazta, a da se zaeme ob6tinata + 2-3 osnovni sponsori, no tova si e pak dyrjavna politika. Otnovo nqma razbiratelstvo mejdu treniorite i vseki e syrdit na drugiq i vse ne mu dali pari i t.n. Trqbva dyrjavata sy6to da podpomaga sportovete i da se nasyr4at decata da trenirat , a ne da piqt i da se drusat. Stiga taka nare4enite biznesmeni i on6tinski mi6oci sa krali, a da doidat seriozni hora gotovi da rabotqt za ob6testvoto i da gradqt infrastruktura, kultura i t.n.

  6. Анонимен казва:

    Vzehme 2 igra4a a napusnaha 5, ko praim? 4e to minaliq sezon ni be6e kusa peikata a tazi godina kakvo 6te e? 2 igra4a trqbva se vzemat ina4e za kvo vzehme Zlatko i amerikaneca?

    • FEN казва:

      Vzehme gi kolkoto da se kaje, 4e vzemame nqkogo i po primera na drugite otbori. Dosega po4ti vinagi sme imali kysmet s igra4ite , koito sme privli4ali i te sa stavali liubimci na fenovete i liubitelite na basketbola.
      Nqma vreme g-n 4olakov – vzemete o6te edin gard, krilo i centyr i po vyzmojnost klasni i otnovo 6te sme faktor v pyrvenstvoto. Vijte Rilski, Levski, Lukoil i dori i Balkan, koito sa kato nas – s pove4eto pari ot ob6tinata. Obyrnete vnimanie na 6kolata i obidinete treniorite kato Zdravko, By4varov, 6opov i Il4ev-Petrov, a za6to li ne i S.Cholakov da ne zapo4ne rabota s podrastva6ti kakto Decho na vremeto – 6te mu pomogne mnogo za byde6teto mu izrastvane kato trenior i igra4 …

    • Анонимен казва:

      Добре напуснаха Върбанов и Мушич(на тяхно място Гоцевски и американеца),Финдзгар (Марчев ще играе на негово място той като нов трябва да го броим)и за Павел Маринов и Сатлер (за тях според мен един играч който играе на позиция 1-2 спокойно може да ги замести при положение че Радионов засега е здрав,Говедаров играе 1-2,Дурчев 2-3)

  7. FEN казва:

    Pi4ove – pari nqma i tova 6te e selekciqta – 4ernokoj za cvqt, Zlatko za borbata i naj-veroqtno i Slaveikov za 3-ka, a ostanaloto 6te e nali4noto i 6te se borim za 5-6-7- ili 8-mo mqsto s Varna, Pelven i Chenomorec. Tova 6te e , a moje i slu4aino i 4-ti da stanem, 4e i Balkan 6te sa s mladi, no opitni systezateli. Daite pari i moje i nqkoi ot NBA da doide. Spored men trqbva da stanem kato Varna i da si razvivame mladite + 1-2 ma 4ujdi igra4i razbira se na poziciq 5, za6toto tova e problem za BG.
    Ne se 4udete i gadaite. Podkrepqite otbora i igrata basketbol.

    • Анонимен казва:

      Виж ся първо Славейков отиде в Спартак Плевен.Второ не можем да станем като Варна, защото нямаме треньори за юношите.Кой? Здравко който пилее парите на децата на рулетката ли и наговаря играчите да не играят за мъжкия състав? Или пък псевдотреньорите Бъчваров и Шопов? Не става, пич.Варна си имат треньори и от там излизат играчи.То се вижда – Варна са към първите места във всички формации а ние на последните (даже 14 годишните ако не се лъжа не се и класираха) ПРОСТО НЕ СТАВА.Затова трябва да изпращаме повече играчи в чужбина. Митко Колев да попита Чолаков ще има ли нови играчи няма ли да има….

  8. meri казва:

    s tozi otbor koit e v momenta 6te na typat da znaete.az nevizhdam krila nevizhdam igra4i koito na poziciq 3 v jambol /ko 6te praim?????????????????

  9. Анонимен казва:

    drugi trqbva da se zimat 6tom sa stari

  10. Анонимен казва:

    kvok stava s georgi davidov i bozov

  11. Анонимен казва:

    ako nqkoi ima informaciq da kaje dali osven gocevski noviq amerikasnki centar i prepodpisvaneto s dur4ev 4akat li se dr igra4i

  12. Анонимен казва:

    Добре…американеца кога се очаква да пристигне? Очакват ли се нови попълнения?

Остави коментар