Трима баскетболисти подписаха договори с  ръководството на БК Тунджа-Ямбол.Така за сезон 2011/2012 с екипа на Ямбол ще видим двама познати и един напълно нови играчи.Договор с клуба е подписал Мартин Дурчев.За него предварително беше ясно ,че една от опциите му е да остане в състава на Ямбол.Наличието на Мартин до голяма степен ще позапълни празнината  след заминаването на Павел Маринов,а и Мартин вече от толкова време в Ямбол ,че публиката го приема като  наше момче.В отбора се завръща и Златко Гоцевски.Македонецът е баскетболист с много сериозен потенциал  и може много на терена.Достатъчно универсален е,за да може да се справя и в битките в подкошието и като типично крило.Без съмнение завръщането му в Ямбол вдига класата на състава.Новото име  за тима на Ямбол е Джон Офоегбу.Американец е -подвизава се като център-висок 206сантиметра.На него ще се разчита да замести Ники Върбанов в подкошията.Другите сигурни за новия сезон са Станислав Говедаров,Стоян Петков,Юлиян Радионов,Стойо Чолаков, с тима тренира пълноценно  и Иван Марчев,а на линия са и талантливите младоци Иван Тенев,Евгени Иванов и Николай георгиев-Куката.

 

37 коментара

  1. Анонимен казва:

    Добре до тук,гард и леко крило с опит са ни нужни за да имаме дълга скамейка,или поне на единия от двата поста,ама всичко си зависи от паричките,……дано тази година гратисчиите в залата са по-малко…мисля че Марчев ще свърши работа тази година,дано е наред момчето,щото миналата година тръгна много добре.

    • MVP казва:

      Samo da e zdrav Marchev i 6te dokaje na skepticite, 4e e dobyr igra4 – t.e. 6te e polezen na otbora. Toni za6to ne otide6 v St. Zagora, Pleven i t.n. tam 6te igrae6 pove4e i 6te si polezen i nqma da pre4i6 na otbora na Yambol ?…

  2. Анонимен казва:

    Добре, стартовата петица я направихме, но нямаме никакви резерви! Имаме само един Стоян Петков, Марчев и ….Стойо! Трябва да се вземат 1 гард и 1 крило.

  3. docot казва:

    nqmame igra4i na pozicq 3.minimum 2-ma ni trqbvat , dyr4ev 6te pomaga ako trqbva na 3.sega nqmame nito edin igra4.zlatko i ofoegbu na 4/5 i yli i stanislav na 1/2 ama nqmame krila

    • ФЕНА казва:

      Ot kyde da vzemem ka4estveno krilo i to leko – 3-ka : Slaveikov i nqkoi dobyr strelec – A. Yanev ili koi ??? Ot 4ujbina li pak ? Naj-dobre e ot 6kolata – Kuakata ili Evgeni da se probvat, a i Marchev moje da se pusne kato 3-ka.
      Ima si trenior i toj si znae rabotata, no spored men 6te se sglobi boesposoben tim, a i spored novite pravila mojem da pravim transferi do 21.01.2012 g.

    • Couch Tony казва:

      Gard rezerva koi 6te e – Stoyo zvezdata li ???

  4. ФЕНА казва:

    Най-добре е да се вземе Давидов и Славейков и да преключи с това селекцията. Няма време – трябва да се действа и да се играят контроли и да се сработва състава. Успехи и здраве на всички играчи и фенове и нека пълним зала „Диана Арена“ и подкрепим любимия отбор.

  5. festara казва:

    нали се сещате че само с тези 3та няма как да е достатъчно за да сме поне на нивото от миналата година … :) още един гард и едно крило са адски необходими…в краен случай само крило ако няма парички за повече :)

    • Анонимен казва:

      Да, трябва да вземем гард или крило даже 2-те ще е най добре :) На позиция 1 имаме само Говедаров и Юли като добри играчи.

  6. ttt казва:

    super dano barzo vliazat v 4as i se sraboti otbora

  7. gsgg казва:

    Slaveikov e posredstven igrach, ne ni trqbva.

    • Анонимен казва:

      Добър е, дано да го вземем ще видите че момчето ще играе доста добре.

    • Анонимен казва:

      Е той беше от лидерите на Левски преди да се контузи(мисля че беше 2009) и от тогава не се върна същия.Ама те и не му дадоха много игрово време и си мисля че Чолаков може да му върне самочувствието

  8. maimun казва:

    koi 6te igrae na poziciq 3 v jambol prez tozi sezon..6te ma4im martin dyr4iv li nali slaveikov 6te6e da idva

  9. Маргарита казва:

    Чакаме новите абонаментни карти :)

  10. :) казва:

    Американецът Джон Офоегбу пък е висок 206 см и играе на позицията център. За последно той бе част от швейцарския Баскет Масаньо, където за 27 мача има по 14.1 точки и 9.9 борби.

  11. феноменален казва:

    Стойо Чолаков с каква цел е в отбора за морална подкрепа ли ? Определено се нуждаем ПОНЕ от два играчи един стрелец и един гард !

  12. zelena invaziq казва:

    kurec za qmbol

  13. Анонимен казва:

    Ami dobre e.Sus sigurnost trqbva da vzemem 1 gard vmesto Sattler.

  14. Rabbit казва:

    Yess Durchev pak v yambol na i golemia (star)

  15. g; казва:

    mi bravo no dano da vzemat i oshte nqkoi

  16. :) казва:

    Да добре . Сега остава да изиграем и няколко контроли

  17. Петър Хаджиколев казва:

    прекрасна новина ! с още един висок, който може да покрива постове 4 и 5 + евентуален гард бихме имали много конкурентен и широк състав :) много съм доволен и нямам търпение да видим новят център, а колкото до Гоцевски него винаги съм го харесвал и мисля, че ще направи още по-добър сезон след като ще го видим като тежко крило, а не като център

  18. Влак казва:

    da hybava novina. Dotuk dobre

  19. P. казва:

    mnogo hubava novina

Остави коментар