Градският стадион в Ямбол продължава да добива все  по-завършен облик за новия шампионат на югоизточната В аматьорска футболна група.След като бе  подменена голяма част от тревното покритие  и то след скъпоструващи  озеленителни мероприятия,дойде време да се направи и козметика на една от най-грозните гледки по родните стадиони-това стана с опъване на гигантско пано на  празнината в трибуните.Сега са обновени и  скамейките за отборите-изглеждат съвсем модерно и със сигурност и домакини и гости ще се чувстват комфортно на тях по време на мачовете.В момента футболистите на Тунджа 1915 са на подготвителен лагер в Трявна.По време на този лагер предстои да бъдат изиграни множество контроли.

 

7 коментара

  1. епа казва:

    хахахаха 1,2млнлв. за футбол вий луди ли сте бе ? Като докарате 2500 души намач и да си платят за билетите обадате ми се ! Баскета е спорт номер 1 в Ямбол !

  2. пурко казва:

    хахахаха 1,2млнлв. за футбол вий луди ли сте бе ? Като докарате 2500 души намач и да сиплатят за билетите обадате ми се ! Баскета е спорт номер 1 в Ямбол !

  3. serjo казва:

    obshtinata e obeshtala mnogo pari za futbola i im pojelavam da si go ispalnqt v porqdaka na 1200000 lv dai boje

  4. Анонимен казва:

    i obshtinata da pomogne ne da dava samo na basketbola moje i na futbola da dade njkoi lev

  5. Анонимен казва:

    zle rabotata mnogooo

Остави коментар