Мултигруп са единствения отбор в Лигата без загуба до момента.Ще атакуват и титлата в неделя!!

 

Бат Недялко са пределно мотивирани за атака на Купа Диана Кабел 2011

В неделя ще се проведат последните два мача от   надпреварата в Аматьорската Баскетболна Лига  за купа “Диана Кабел 2011”.Предстоят срещата за 3тото място  и мача за титлата.

В двубоя за бронза излизат съставите на МВР и Диана Кабел.С оглед на игровия потенциал и на двата отбора може да се чака  качествен мач.Отборите са добре комплектовани и  грамотни в тактико-техническо отношение и е нормално да се чака пореден спектакъл в зала Диана.

В мача за титлата излизат отборите на Мултигруп и Бат Недялко.

Мултигруп извървяха пътя си до мача за титлата без допусната грешка досега и са отборът ,които има ясна идея как трябва да провежда срещите си – в смисъл ,че  се подхожда индивиуално спрямо всеки съперник и досега  всеки път  правилно тактически.С играчи-лидери като Гулита и Миленков   и останалите много добре подготвени и винаги пределно мотивирани състезатели Мултигруп притежават   потенциал за спечелване на Лигата.

Отборът на Бат Недялко със сигурност обаче  ще направи двубоя да изглежда различен от този в редовния дял на шампионата.Раднев ,Парушев ,Стрешков ,Илиев,Йовчев –от всеки от тях могат да дойдат големи неприятности за Мултигруп.Ако Бат Недялко  съумеят да организират играта си така ,че да се възползват от  сериозното си ръстово превъзходство в подкошията  ще имат  аргумент ,който да им помогне да спечелят мача.Досега обаче Бат Недялко я карат повече на качества и играта им е общо взето  по-хаотична,но пък стигнаха до финал и то съвсем заслужено.Сигурно е,че ще си изиграят и финала така-просто време за смяна на  стила няма,но ако съумеят да осъществят едно-две заучени взаимодействия в подкошието това ще бъде само плюс за тях.

Всъщност въвфинала ще се сблъскат  дисциплината и  тактиката на Мултигруп срещу импровизацията и  ентусиазма на Бат  Недялко.При всички случаи ни чака един  интересен и вероятно оспорван сблъсък.

Двубоят за третото място между съставите на Диана Кабел и МВР е от 13часа ,а в 15 часа в зала Диана  стартира финала на аматьорската баскетболна лига между Бат Недялко и Мултигруп.

 

35 коментара

  1. gesha казва:

    awe multigrup she biat we
    te igraqt kato otbor makar che nqmat golemi imena

  2. ... казва:

    Много поздрави :) ))

  3. fena казва:

    pak i ma4a s bat nedialko i multigrup ne be6e palnocenen

  4. fena казва:

    BAT NEDIALKO 6TE BIAT 100%

  5. Ангел Иванов казва:

    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , г-н Колев! Жив и здрав .

  6. К.Тодоров казва:

    За първи път влизам тук и е жалко,че така „критично“ меко казано се изразяват някой хора!!! Е,то се вижда,че са все анонимни!! Аз със достоинство искам да напиша,че гледах на живо само първия мач на Бат ‘Недялко,а останалите по ТВ,но ми е ясно,че тук заряда и индевидуалните качества ,както и шампионския дух на довчераштните национали ще направи Бат ‘Недялко победители на лигата,а и златните медали ще са най-заслужени за този тим и от гледна точка на всеотдайноста на Недялко Лазаров към всяко нещо с което се заеме!!! Поздравявам го и ще дойда лично да му честитя вдигането на шампионската купа в неделя!!!

  7. Анонимен казва:

    много ми е интересно като свърши лигата за кво ще се дърлите.В Ямбол не само баскетбола е спорт.Имам информация ,че Митко Колев готви и първенства в други спортове….Всъщност това ще е хубаво -за града ни изобщо.Участник съм в лигата -в един от отпадналите отбори и твърдя ,че тази лига промени живота ми-при мисълта за предстоящите мачове почваш да пазиш режим,тренираш съвестно,променяш си философията за някои неща от живота.Сигурен съм ,че и почти всички от МВР съжаляват за проявите си в полуфинала и съм повече от сигурен ,че няма да ги допуснат в следващата лига-всичко идва от това ,че не умеят да губят,а знайте-този който знае как да губи той е по-вероятно да стигне до пебадата.На организаторите само голямо благодаря и дано да я има и занапред тази лига.

    • Зрител казва:

      Какво значи не можеш да губииш.От МВР единствено Стоил се е реализирал професионално като баскетболист и знам че е изключително възпитан и след като е гледал записа на мача от неделя съжалява за действията си.Другите са останали само с амбициите си и са решили в този турнир да избиват комплекси.Те като баскетболисти не са печелили нищо,че да не могат да губят.Няма по-голяма простотия от това защото с някакви връзки си станал сержант от МВР и да мислиш че си хванал господ за шушлека..Стигнаха до там да плашат съдии ,че няма да могат да си карат автомобилите .Само неуважаемия Д.Колев се прави че не знае за какво става въпрос защото е един доказан мушморок.Ако се чувства засегнат в сайта ми имат адреса ,да се срещнем и да си уточним позициите.

  8. Petur казва:

    offfffff hora ciganski raboti praite ko se karate za gluposti kak svireli koi bili klasni koi ne gledaite si machovete i tolkoz vii vav toz forum 6te se ybiete e

  9. Анонимен казва:

    zdraveite spored men ma4a za tretoto mqsto nqma da e mn interesn za6toto mvr 6te pobedqt bez nikakav problem prosto kutulov i golov nqma da mogat da badat spreni ot diana kabel

  10. Геро казва:

    Шампиона според коефицента ми ще е Мултигруп.Класата на тима е безпорна,а тази на Нидялко е много жалка.За съжаление финала няма да е интересен а просто един голям бой..успех на котенцата Янчеви.Дано имат шанса да вкарат над 60 т. за целият мач,защото ги очаква гибел.Скоро в радиото за което работя ще бъде излъчено цялата информация за тази лига,а тя е такава че Мултигруп ще е новият и шампион.Относно това за побойниците мисля,че трябва отбора на МВР да бъде дисквалифициран от лигата и служебно отбора на ДК да бъде на 3-то място.Това скандално и грозно поведение и от служители на реда е показно на държавата ни,но какво се чудите като самият министър прецедател е един прост пожарникар.

    • Ангел Иванов казва:

      Ей боклук ти няма ли да спреш с тези глупави коментари ? Айде запази си ги за себе си , разбрахме те колко държиш на Мултигруп . Просто си задръж мнението за себе си . Бат Недялко били такива , МВР били такива … Всеки играе , всеки дава всичко от себе си! Вярно е Мулти са добри , но Бат ‘ Недялко не им отстъпват по нищо . Дано хванали 60 точки , еми може да хванат може и да не! Но може и мултигруп да не ги хванат ,разбираш ли ? Ти си най – големия смешник във този форум … За всичко изказваш мнение , неможе ли да си го задържиш за себе си ? Ходи си избивай комплексите другате . Ти си фен на МултиГруп , аз съм на Бат ‘ Недялко ( примерно ) , но не казвам нищо лошо за МултиГруп нали ? За това ще те помоля и ти да не казваш нищо лошо за отбора на Бат ‘ Недялко! :)

      • Геро казва:

        А ти долно съдийче си трай…каквито грешки имаше в Полуфинала направо голям смях !!!! Срам си за Българският баскетбол и не знам от къде да се изкопали.Най-добрата двойка съдии за Николай Костов и Никола Скерлев ,а ти с такива скандални грешки имаш 4 фала неотсъдени в мача,3 грешки за крачки и да не говоря другите неща за носените топки на гарда на МВР.Всичко го излъчваме и ще бъде показано в централата на БФБ.Ямбол – едно прекрасно градче за баскетбол,но за съжаление хора свързани с баскетбола които си нямат и идея за това !

        • Ангел Иванов казва:

          Явно ме бъркаш с съдията , не съм съдията друг Ангел съм :) . Не ме интерисува журналист ли си , сценарист ли си или какъв си ВСЕ МИ Е ТАЯ ! Просто спри да се правиш на интересен и спри да си избиваш комплексите тук , защото май само онлайн можеш :)

          • Геро казва:

            Комплекса сте вие НИДЯЛКОВЦИ – 61 на 22 на полувремето – срам !!!

            • Ангел Иванов казва:

              Окей нека е срам . Искам да се срещна с теб да се разберем на живо :) . Ще си говорим след мача :) . Те бяха без : Илиев и Парушев + Радев не беше пълноценен!

              • Геро казва:

                С ямболски бекове не се срещам.В Ямбол съм по работа.След турнира излъчваме шампиона и си отиваме в София,където е мястото.

                • Ангел Иванов казва:

                  Така ще кажеш :) . Явно те е страх да се покажеш на живо :) . Както си и мислех – ПЪЛЕН И СМЕШЕН КОМПЛЕКСАР КОЙТО ЗНАЕ МНОГО САМО В НЕТА …

            • nikolai казва:

              ne ni vikai nidqlkovci ne6tasten psihqsal tip kakav jurnalist si ot kade se vze ti si palen sme6nik samo kritikuva6 dai pone da te vidim koi si tova gero neni govori ni6to za6to se krie6 zad tova ime i samo kritikuva6 kakvo celi6 s tova izbiva6 si kompeksite li stava6 sme6en priqtel ot 2 3 meseca pi6e6 samo taputii mitko kolev ti napravi zabelejka ti pak prodaljava6 misli6 li 4e ti si barometar za jambolskiqt basketbol ili sport kakav si ti 4e vse si nai kompetenten i za posledno da ti pojelaq da se izlekuva6 ot tova zabolqvane i da stane6 normalen 4ovek kolko do nedqlko kogato uspe6 kolkoto nego vav biznesa i v jivota za6toto go poznavam i moga da kaja 4e tova e edin uspql 4ovek dokazal se vav mnogo razli4ni sveri 4ovek koito e pomagal na mnogo hora i pomaga taka 4e takiva geroi kato teb da mal4at ti samo vredi6 na ob6testvoto

              • Геро казва:

                Моля те не ме разсмивай…с кое помогна,че изложи цял Ямбол в Биг Брадър и че изпя О Бре Недялко ?! Я стига помагал бил…успял бизнесмен имал хотел..хаха ако на тези селски стаи викаш хотел си много зле пич…а ти не се обаждай направо беше за смях Неделя..няма такива Циркове хахахаха !!!!

  11. Анонимен казва:

    Аре спрете се бе.Стига сте ревали.Най-добре ще е да няма нова аматьорска лига! То такива караници станаха…..Детски работи!

  12. ЗРИТЕЛ 1 казва:

    докога ще ги търпим тези побойници които развалят атмосферата в зала ДИАНА!!
    Хайде КОЛЕВ кажи какво е решението на измисленото от теб ЖУРИ Д’АПЕЛ!!!

  13. ЗРИТЕЛ казва:

    ЩЕ ИМА ЛИ НАКАЗАНИ ОТ МВР!!!И КАКВИ ЩЕ БЪДАТ!!

  14. Анонимен казва:

    Митко Колев спри с тези новини за аматьорската лига а обърни внимание върху новия сезон в НБЛ.Гледам че трябва да имаме 500 000 лв бюджет за да участваме…

  15. Зрител казва:

    Колев ще има ли наказани от МВР за скандалите от неделя.

Остави коментар