Отборът на Тунджа 1915 вече е в Трявна ,където  стартира подготвителния лагер на тима при високопланински условия.Там освен яки тренировки са предвидени и доста контроли.Целта е да се избистри  окончателно състава на отбора за предстоящия шампионат във В групата.19 футболисти заминаха за лагера  в Трявна ,а там към отбора за проби ще се  присъединят четирима футболисти от спечелилия промоция за А групата Светкавица –Търговище ,а на проби ще дойдат и чужденци- двама  футболисти от Сенегал и един арменец също ще минат  подготвителен период и на място ръководството на клуба ще решава кои от дошлите на проби ще бъдат одобрени.От Ямболспорт ще Ви информираме своевременно  за контролите на  Тунджа 1915 ,както и за новини около селекцията на отбора.

 

7 коментара

  1. Анонимен казва:

    ivanov e dobre no za pomoshnik trenior,no trjbva da mu se dade shans

  2. Анонимен казва:

    Този Иванов не са ли го разкрили още …

    • Ultras_Jambol_1915 казва:

      Какво му е на Митко Иванов? Под негово ръковдство футболистите работят с желние всички са много доволни от него. Аз също искам например Неделчо Матушев да ни беше треньор , но г-н Иванов си върши работата много добре за момента.

  3. Анонимен казва:

    s trenior kato mitko elhovoto koito sasipa elhovo njma kak da stanem faktor

  4. romeo казва:

    JELAQ USPEH I POJELAVAM TOZI PAT ORGANIZIZACIQTA DA E UNIKALNA I DA ZAPISHEM NOVA STRANICA V ISTORIQTA NA BALGARSKIQ I V CHQSTNOST QMBOLSKI FUTBOL JELAQ ZDRAVQ I KASMET

Остави коментар