Пореден изключителен мач за националния юношиски отбор направи Павлин Иванов.Във втората контрола на българските юношески национали в Солун срещу гарнитурата на  първодивизионния тим на Гърция  Павлин е безмилостен към славещите се като перфектни защитници представители на гръцката школа.Възпитаникът на Здравко Янчев нанизва 34 точки в коша на съперника и  гръцките треньори буквално са се видели в чудо как да спират родения в Ямбол играч.След мача пък към треньорския щаб  на българите са изказвани само суперлативи за бившия тигър-то всъщност бивши тигри няма.Българи от Ямбол,гледали мача  в Солун споделиха за нашия сайт ,че по трибуните хората са наричали ямболското чудо.За националният ни тим е важно,че Паулино,както го нарече треньорът Ангел Стефанов ,е във форма и това е обещание за близките мачове на юношеските ни национали в европейското първенство във Варна ,което стартира след дни .Иванов в момента е състезател на италианския гранд Бенетон-Тревизо.

Националния юношески тим на България до 18години.В него звезда е ямболлията Павлин Иванов

Националния юношески тим на България до 18години.В него звезда е ямболлията Павлин Иванов

 

6 коментара

  1. Анонимен казва:

    kyde moga da gledam sreshtata ?

  2. реалист казва:

    Евала на това момче Павел Иванов и дълбок поклон пред великия Здравко Янчев! При мизерни условия и символична подкрепа от общината, треньора на „Тигър“ прави чудеса-създава спортисти на суперниво и истински мъже.Последният най-голям талант в българското първенство-Павел Маринов, е също негов възпитаник.

    • Петър Хаджиколев казва:

      Виж тук без да бъда скептичен трябва да бъдем реалисти. Определено Здравко Янчев е знаков треньор за местните школи и искрено се опитвам да го защитя от некоректни мнения тук. Все пак заслугите за това Павлин да е това, което е в момента са изцяло на него и на организацията, която Бенетон предоставя. Нека не си правим илюзията, че при тренировъчните условия тук би постигнал такива успехи. Адски се радвам на момчето и само очаквам момените в които ще ни радва с екипа на мъжете, но нека не го считаме за продукт на местната школа защото това е все едно да говорим за Бербатов като продукт на Пирин. За Павел съм твърде пристрастен за да говоря за това ще пропусна :) Единствено мога да му пожелая здраве, а от там нататък всичко зависи от него ! Това е достатъчна гаранция, че ще се справи добре.

  3. А.Стефанов казва:

    Браво…..жив и здрав да си! :)

  4. Цветомир Стрешков казва:

    уникален :)

  5. Анонимен казва:

    еха браво !!!!!

Остави коментар