Железният боец и капитан на третите в България-Станислав Говедаров хвърли голямото предизвикателство към бъдещия шампион на Ататьорска Баскетболна Лига “Диана Кабел 2011”.Капитанът на Ямбол   организира  съотборниците си от славната бронзова гарнитура за мач с аматьорите –шампиони и очакванията са да се получи изключително баскетболно зрелище,което да сложи  своеобразен край на надпреварата в Лигата.Така ,че титлата е осенена от допълнителен стимул и със сигурност в предстоящите  полуфинали  отборите ще са допълнително надъхани от възможността за евентуален сблъсък със Станислав Говедаров и компания.

 

6 коментара

  1. stanislav govedarov казва:

    Nezavisimo dali otbora shte celiqt ot minalata godina ili shte u4qastvat samo nqkolko 4oveka,tova e edin vid podaruk ne samo za otborite ot amatiorskata liga,koito hvurliha dosta pot i usiliq i iznesoha naistina atraktivni ma4ove ,no i kum publikata koqto shte moje da gleda oshte edin nadqvam se interesen ma4!
    otbora shte bude sledniq za da tu6iram vsqkakvi spekulacii-govedarov,dur4ev andrean il4ev,stoqn petkov,4olakov junior,milen kostov,evgeni,malkata kuka,mladen i po vsqka veroqtnost 6te pomolim nqkolko mom4eta ot shkolata koito sa v po malkite vuzrasti da se prisueduini.
    Tuk ne stav vapros koi kogo shte bie a stava vapros za populqrizirane na igrata,v moment na po4ivka sa pove4eto igra4i i se poddurja tonus samo s krosove taka 4e silite shte budat ravni m/u amatiori i profesionalisti!

  2. Miro казва:

    Znae li se koga shte e toq mach?

  3. Петър Хаджиколев казва:

    До колкото споделиха Дурчев ще участва в този мач. При евентуален състав Радионов, Говедаров, Дурчев, Марчев, Петков, Чолаков + момчета от школите мисля, че може да се получи доста приятен за гледане мач :) Ясно е, че отборът на Ямбол е отслабен, но това е поради ред причини и по никакъв начин не пречи играчите, които ще продължат да са тук да играят баскетбол и през лятото ! Освен това за играчите в турнира е пракрасна награда да приравнят сили с отбор професионалисти, независимо дали става дума за пълния състав.

  4. Анонимен казва:

    А Ямбол с кои баскетболисти ще играе :D те всички напуснаха…Маринов е в националния,Ники и той…чужденците ги няма…Дурчев най-вероятно и той го няма…ама карай, той само Майната ще ги бие сам :D

  5. basket fen казва:

    4ak pak zvezdi

  6. FEN казва:

    Otli4no na4inanie i stimul za vsi4ki otbori.
    Atrakciq 6te e i da moje i obiknoveniq fen da se dokosne do zvezdite profisionalisti.

Остави коментар