Отборът на лидера  в класирането на аматьорската баскетболна лига „Диана кабел“-Мултигруп приключи с безапелационна победа участието си в редовния дял на шампионата на лигата с  победа с 95:69точки срещу отбора на Бат Недялко.Още от самото начало на срещата Мултигруп,чеийто тим се събра в пълен състав за мача  наложи  волята си на терена и съумя да си осигурява с течение на времето комфортен аванс-на полувремето 61:22точки ,който на практика предреши мача  далеч преди неговия край.Отборът на Бат Недялко лишен от услугите на двама от основните си играчи-Илиев и Парушев ,бе твърде далеч от познатото равнище и усилията на Раднев  ,Йовчев и Стрешков не стигнаха  ,за да бъде отбора равностоен на отлично комплектования и мотивиран съперник.За Мултигруп с 35 точки приключи  Антон Миленков.за Бат Недялко с 30 завърши Диан Раднев.И двата отбора се класираха за полуфиналите,където Мултигруп излизат срещу МВР ,а Бат Недялко играят  срещу Диана кабел.Пълен запис от  мачовете от последния седми кръг на редовния дял на шампионата в лигата гледайте  тази вечер от 21.45 в програмата на Диана ТВ.

 

 

 

43 коментара

  1. Станимир Георгиев казва:

    Жалко, че не се получи мача, който всички очаквахме. Поздравления за Раднев, Марк и компания за борбеността (в случая с Марк доста буквално; 17 на брой :) ), която показаха, въпреки кофти развитието на мача за тях. Надявам се, че при следващ мач между нас и те ще могат да излязат с най-доброто си и ще играят за победа, а не за публиката :)

    • Геро казва:

      Май станахте малко на принципа – играхме добре ама паднахме.Факта че сте паднали значи сте слаби.

    • КАЙО казва:

      ЕВАЛА-КОРЕКТНО И СПОРТСМЕНСКИ!! НА ФИНАЛА СМЕ С ВАС И…КАКТО СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА…,ВАЖНОТО Е ДА НАПРАВИМ НАИСТИНА ЕДИН ГОЛЯМ МАЧ!!

      • Геро казва:

        Не вярвам да ви се дадът Диана Кабел.Отбора на Недялко разчита на индивидуалности,които няма да успеят отново – мое мнение на журналист.Финала е Мултигруп – Диана Кабел – това са най-грамотно играещите баскетбол отбори в лигата.Там вече не мога да коментирам.

        • nikolai radev казва:

          ivane prav si 4e neigraem otborno no pak imame sili da pobedim kabelnata

          • Геро казва:

            Казвам се Геро Димитров приятелю и сме учили дори по едно време в спортното.Въпросният Иван (Лудия или Индианеца) май се сещам за едно дете,ама не знам дали е същият.

      • nikolai radev казва:

        nedeite pisa ot moe ime nesam pisal az komentari

  2. Живка Николова казва:

    Ами се да отговоря и аз на “зрител“ и на Петър….,и на геро!! Първо какво да отговарям на човек който няма достоинство да напише ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ!!! Ей товая е БАЙ ГАНЬОВЩИНА-БЪЛГАРИНО,поради ‘кво се срамуваш да си напишеш името поне?!?!?!?! А то се вижда кой е НАЙ!!! Ревански с екипите или НАЙ–ГОЛЕМИТЕ,В НАЙ-УСПЕШНОТО поколение ямболски баскетболисти са в БАТ ‘НЕДЯЛКО-ФАКТ!!! Кой,къде да ги събере,това са изтински спортисти при НАЙ–ДОСТОЙНИЯ ЩЕ ИГРАЯТ,няма я при калното сателидче на ДК да се излагат с пропаднал алкохолизъм,я!!! Ами в кой отбор да рекламират НАЙ–ГОЛЕМИТТЕ ФИРМИ??? В този на организатора с радио и ТВ,който по ЗАДЪЛЖЕНИЕ трябваше да рекламира лигата и плакати за инфо на гражданите да направи за ВСИЧКИ срещи или НЕДЯЛКО ЛАЗАРОВ който ЕДИНСТВЕН се зае и го направи ВСИЧКО ТОВА ЗА ВСИЧКИ ЯМБОЛИИ-ФАКТ!!! За слепите-РАДИО,за глухите-ТВ и за всички ЯМБОЛИИ-ПЛАКАТИ-ФАКТ!!! Ти безименнико,от кои си,а,а,а??? А я се замисли защо при единственния НАЦИОНАЛНО ИЗВЕСТЕН ЯМБОЛИЯ НАЙ–ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ И ФИРМИ РЕКЛАМИРАТ??!! Кой,кой обича мишките без имена или срама от примерно ПРЕДИШНИ И СЕГАШНИ кметчета с пресъди,кой,а,а,а,а,кой??? САМО БЕЗИМЕННИ БЕЗЛИЧНИЦИ,КАТО ТЕБ!!! Ревански с 270 000лв. от Общината и кой знае от каде още колко…-ЗА ТЕВЗИ ПАРИ ТРЕТОТРО МЯСТО Е СРАМ!!! Да факт е,че по принцип е УСПЕХ!! За Петър-ЕВАЛА ЗА ИМЕТО И АЗ СЪМ РЕАЛЕН ЧОВЕК,но просто сме на различно мнение и за да станем на едно ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО ТРЯБВА АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ Е ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ ЛИЧНО С ЛИЧНОСТТА НЕДЯЛКО ЛАЗАРОВ И ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ Е ОК,6+!! Аз съм от хората които като теб БЕЗ ДА ГО ПОЗНАВАТ-плюят,но след като се запознахме,НАЙ-МАЛКОТО КОЕТО МОГА ДА ПРАВЯ И ГО ПРАВЯ Е НЕ ДА ВЗИМАМ НЕГОВА СТРАНА,А ДА КАЗВАМ НА ХОРАТА ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ЧОВЕКА НЕДЯЛКО ЛАЗАРОВ ЛИЧНО И….!!! Много,много е ГОЛЯМ,НЕДОСТИЖИМО,НАПРАВО НЕЧОВЕШКО СЪРЦЕ,ДОБРИНА!!! А,че момчетата се забавляваха ИСТИНСКИ И ПРАВИХА НЕВИЖДАНИ ПОДАРЪЦИ на публиката с атракции-ФАКТ КОЙТО ДК мойе да го докаже с архиви!!! Е все пак ПЪРВИ си свършиха работата–ДОКАЗАХА И НАЙ–ДОБЪР СТРАТЕГ,а и достойно се даде шанс на НАЙ–ДЪЛГАТА скамейка да поиграе-ФАКТ!!! Ами то само по себеси говори,кой с кого иска да се асоцеира-ОТБОРЧЕТА както се видя с по 6-8-10 никога не играли поне детско-юношески профи-баскет-ФАКТ!!! Този геро-НЕЗНАМ,гледам ВСИЧКИ го определят за някъкав Иван-ЛУДИЯ?!?!?! То това е показателно-ФАКТ!! Ай на момчетата УМНАТА И БЕЗ КОНТУЗИИ ЗА ВСИЧКИ ОТВОРИ И СТОЙТЕ НАТ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ТУК В САЙТА!!! И ОШЕ ЕДИН ФАКТ–ВСИЧКИ ЗАЕДНО ПРАВИМ НЕДЯЛКО ЛАЗАРОВ НАЙ–ГОЛЕМИЯ НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО,ЗАЩОТО САМО ТОЙ НИ Е В УСТАТА!!!! Както се казва „…на хората ВИНАГИ В УСТАТА,никога в краката…“–ФАКТ!!!

    • Зрител казва:

      Аз не съм анонимен,модераторите ми знаят адреса..ФАКТ.Но ти че си неграмотна или неграмотен е също ФАКТ.Не се занимавай с баскетбол ,той е за интелегентни хора ФАКТ.

    • Геро казва:

      Живка – казвам се Геро Димитров..колко пъти да ти го кажа ?! И не разбираш от баскетбол определено – гръмни се.
      1.Тези момчета за които говориш са добри,но нямат нито един успех като юноши…погледни коя юношеска гарнитура на Тигър Ямбол имат титли и пак говори!!
      2.Да обиждаш по този гнусен начин Г-н Ревански си е вече цинично…това е единственият човек в Ямбол който дава от джоба си пари за отбор,екипи и какво ли не.Поразпитай кой е Ревански и тогава говори..как смееш да нареждаш такъв добър човек като него…това е толкова Гнусно и да го слагаш на нивото на един селски бек като Недялко Лазаров !! Ето за това сте най-антипатичният отбор в цялата лига и никой не ви подкрепя и ще ви плюя и аз и цяла зала Диана до края.Защото Методи Илиев и Раднев може да са какви ли не таланти,но падат на нивото на един психопат и ненормалник…знаеш поговорката – хванеш ли 1 магаре БОЙ БОЙ БОЙ !!! Видяхме ви в неделя !! Финал няма да видите ,защото няма да е финал а голям бой отново !!!

      • Цветомир Стрешков казва:

        Геро Димитров ела на 17-ти да се запознаем да ти стисна раката :)

        • Геро казва:

          На загубили не стискам ръце аз.Моета фамилия признава победители – Дали Диана Кабел или Мултигруп някои от техните ръце ще стискам.

        • Цветомир Стрешков казва:

          абе ние тогава ще победим ела да ми стиснеш рака

          • Зрител казва:

            Стрешков не че е от значение но се пише ръка.Студентите трябва да са за пример по правопис във форума.Успех в неделя срещу ДК нищо че не Ви уважавам спонсора,за отбора лоша дума не мога да кажа.

  3. Живка Николова казва:

    Ей това се казва наистина ГОЛЯМ ОТБОР-“БАТ ‘НЕДЯЛКО“ !!! Перфектна стратегия-да си решиш класирането за плейофите в първите мачове и после ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО ДА ИГРАЕШ ЗА ПУБЛИКАТА!!! Само тези момчета са достойни да ги гледаме и затова само на ТЕХНИТЕ СРЕЩИ ХОДИМ!!! Вчера беше и БЪРХА НА ЗРЕЛИЩЕТО да се забавляват на бавни обороти,без зор и напрежвние,без да се потят да са АТРАКТИВНИ ЗА НАС ЗРИТЕЛИТЕ!!! Как само ги УНИЖИ КОША НА Румен Наумов?!?!?!!? Ами как Мартин ги развинтваше…,през/между/ краката… :) ,е Марк Йовчев накара накрая отборчето „мулти“ да се наа..т,а забивката му НИ НАКАРА ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ С ВАЗХИЩИНИЕ ДА ИЗПАДНЕМ В ЕКСТАЗ И ДА ОБЯВИМ „БАТ ‘НЕДЯЛКО“ ЗА ДОСТОЙНИЯ ИСТИНСКИ ШАМПИОН-ШАМПИОНА НЕ САМО НА ТУРНИРА,А НА ПУБЛИКАТА,НА СЪРЦАТА НИ!!! :) Това беше поредната ПОБЕДА на „БАТ ‘НЕДЯЛКО“,то и с такова настроение излязохме от залата!! Сега идва ВИДОВ ДЕН и ще гледаме как ДК ще се запъти за заслуженото трето място,а в другия полуфинал-ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ СЕ ИЗБИЕТЕ!!!

    • Геро казва:

      Не знам кой е „Иван Лудя“ ,обаче феновете на Недялко наистина не са адекватни и не са в час.

    • Петър Хаджиколев казва:

      Не знам кой стои зад артистичния псевдоним „Живка Николова“, но ме накара искрено да се посмея. С коментари от този тип само можете да накарате момчетата от отбора да се срамуват и да си кажат „кво по дяволите правя с тия хора“. Вземете се в ръце малко :) Изобщо нямам намерение да плюя по някой, напротив отборът беше осакатен откъм състав и това си даде отражение, но и сякаш освен Раднев и Марк другите момчета нямаха вяра, че могат да се борят за нещо различно от по-малко срамна загуба. Дано с връщането на Мето и Парушев в състава се върне и самочувствието на отбора за да видим един мач срещу ДК поне на нивото на предния. Инак Мулти за пореден път показаха класа и в игрово отношение и с това, че пуснаха целия си състав и не решиха да вкарват 120 точки, което както всички видяха беше постижима цел. След края на груповата фаза едва ли има две мнения за това кой е най-качествения отбор в турнира и не очаквам изненади във финалната фаза. Дано все пак всички играчи са на линия за да се получат приятни за гледане мачове защото всеки от 4те отбора има качества и потенциал за добра игра. Скорошно оздравяване на момчетата от бат Недялко и кажете на Живка да не ви излага с такива коментари.

    • Зрител казва:

      Живке или може би Недялко,вчера в залата имаше само един наакан и той беше Недялко.Нямам нищо против момчетата от отбора му,които направиха каквото можаха и се държаха спортменски докрай.Но съм против този,който се лигави на официалната ложа и си говори сам,защото всички бягат от него.Той на тази ложа по време на мачове на БК Ямбол никога не е бил,аз въобще и в залата не съм го виждал.Жалко,че при толкова спонсори и медиини партньори не успя да осигури на момчетата подходящи екипи,гащета и добрите му намерения стигнаха до там да си сложи лика на фланелките и да лепи плакати с физиономията си из града.Ако тези пари дето ги даде да се саморекламира ги беше дал за отбора,момчетата щяха да имат поне резервен екип.И тъй като феновете на баскетбола са интелигентни хора,вижте разликата в манталитета,интелекта и държанието на спонсора на ДК ,В.Ревански.Човекът,който е с основен дял да съществува БК Ямбол,да спечелим бронзови медали от НБЛ,си стои кротко в залата ,играе с отбора си.И ако не си запознат с нещата,едва ли ще повярваш че играчът с номер 9/мисля че този беше номера на Вальо/ от ДК дава пари за Аматьорския турнир,подсигурява екипировка,треньор на своите,заради промяна в програмата е готов да плати пътните разноски на противникови състезатели и т.н.Това е поведението на един достоен и възпитан човек.Другата крайност е съвременния бай Ганьо ,Недялко и колкото по-бързо бъде разкрит и поставен на мястото си толкова по-добре ще е за имиджа на Ямбол.Искам накрая да подчертая че нямам нищо общо с този който се е подписал като Зрител в коментарът от 12.25ч. днес и ще го помоля да си измисли друго име..Другите коментари под името Зрител са мои.

  4. Зрител казва:

    Наистина, Бат Н стаха доста смешни вчера, методи се прави на треньор-пълен смях(никаква идея и поглед върху играта), всеки си играе сам за себе си, никаква колективна игра! Така момчета не става в този спорт!
    Защо изобщо пускате онзи толуб, без номер(сигурно не му става екипчето), мартинчо ли беше, кво ли, пълен зрител само се влачи по терена! А не пуснете Антон, да ви води играта -в предният мач! Пълни смешници! 33 номер се включи много добре срещу ДК, и ви спаси от още по голяма загуба, а вие пускате разни толубчета да играят по цял мач! Виждам на финал……….. ама друг път!

  5. До иван лудия ( геро ) казва:

    Ей шматка проста , ти няма ли да спреш да се правиш на интересен из интернет форумите , фасебооците и т.н ? Защо тези неща не ги кажеш на живо е нещастник ? Някой ден ще те бие някой , както преди в спортноте те биеха всички , който те види бой! Ама само т’ва заслужават боклуците като теб! Един ден ще те начупят от бой , нещастник

    • Геро казва:

      Кой е Иван Лудия ?!

      • До иван лудия ( геро ) казва:

        Не се прави на ударен палячо…

        • Геро казва:

          Братле ти почваш да ме наричаш с някъкви имена,които чувам за първи път – по-точно прякори..кой е тоя Иван Лудия ?! Вече от паника и от яд започнахте да наричате хората с чужди имена,за да си изкупвате вината.Зaщо да не се казва Жоро Бекъма или Митко Лалугера..какви ивановци какви 5 лева.

  6. Зрител казва:

    В неделя предстои да се изиграят последните три мача от редовния дял на шампионата в аматьорска Баскетболна Лига за купа Диана Кабел 2011.

    Ето и програмата за мачовете:

    12.00 МВР-Олд старс

    13.30 Диана Кабел-Ърли севънтийс

    15.00 Бат Недялко –Мултигруп

    След този кръг с оглед на класирането в редовния дял на първенството се играе по схемата първи-четвърти,втори-трети.Загубилите играят за трето –четвърто място ,а победителите отиват на финал.Мачовете от полуфиналите ще бъдат в събота –16ти юли ,а мачовете за 3-4 и 1-2 място ще са в неделя-17ти юли. Колев на маймуни направихте отборите с тези промени на програма и правила.

  7. paspartu казва:

    ei oligogreni, bat,nedalko igraxa s rezervniq sastav kaio e kontuzen,metodi e kontuzen paru6ev i anton gi nqma ne si ma4ete moza4etata finala 6te e multigrup i bat’nedalko i togava 6te vidite 4e razlikata sega e podvezhda6ta

  8. Геро казва:

    Много ми хареса този мач – не знам къде бяха прехвалените ви звезди…за съжалението това ви беше,защото не си мислете че Диана Кабел ще ви се дадът…с право казвам,че финала е Мулти – Диана Кабел,това са най-стабилните отбори в лигата..заслужава си да гледаш този финал,а ако вие отидете на финал – този път Номер 6 и 14 от Мулти няма да играят и тогава на полувремето няма да бъде 22 на 61,ами 12-62…а до края на мача най много 110-120 на 45-50 – гарантирам ви – никъква идея в нападения направо като гюлета да мяташ…добре че ви дадоха да падате с 30 – жалко да играеха с основният състав:

    Сега не виждам кой обиждам,а изказвам мнението си…на-важното бе,че Недялко бе презимен с голяма сила и е време да гледа реално на нещата,защото тук вече песента О’Бре Недялко няма да му помогне !!!

  9. Анонимен казва:

    spokoino be komplekss

    • Геро казва:

      То се видя,,,,,,,почервенелите бузи на Деян Раднев пожарникара…и ядът им на пляците..Виктор щом игра и тоя номер 13 си представи за какво говорим….смях…това беше.Борете се за 3-тото място – от сега ви казвам.

  10. Геро казва:

    Сега да видим къде са НИДЯЛКО ?! Кой ли бе виновен – Съдия,наставник,пейка…. този път извенението какво е…за съжаление Мулти трябваше да не вкарват Атанас и Пламен,а до края да бият…щото е хубаво едно магаре,което само говори да го биеш до припадък !!!

Остави коментар