В неделя са мачовете от последния кръг на  редовния дял на  първенството на Аматьорска баскетболна лига Диана Кабел 2011.След това идват полуфиналните мачове и двубоите за трето-четвърто и първо второ място.

Срещите тази неделя зап очват от 12 часа с мача МВР-Олд старс.В този двубой победата за МВР е задължителна и тя вкарва тима на полуфинали.Отборът на Олд старс пък със сигурност ще се постарае да приключи по възможно най-добрия начин участието си в Лигата и не бива да се подценява.Още повече ,че един от основните играчи на МВР-Димитър Ганев-Диманката почти сигурно ще отсъства за двубоя.

Във втората за състезателния ден среща  на терена ще излязат  настоящия шампион Диана кабел и  Ърли севънтийс.Отборът на шампиона е фаворит за срещата ,но пък Ърли севънтийс също ще имат възможност да приключат участието си в шампионата като играят психически необременени ,а това може само да им помогне да се изявят откъм най-добрите си страни.

Безспорно вниманието привлича мачът от 15 часа  между състава  на втория в класирането Бат Недялко и лидерът в таблица Мултигруп.И двата отбора със сигурност мислят вече за полуфиналите ,но пък  и със сигурност мача между тях ще бъде  качествен в спортно-техническо отношение  с оглед на игровия потенциал на отборите и техния характер.Пълен запис от мачовете от седмия кръг ще имате възможност да наблюдавате в неделя вечер в програмата на диана ТВ

 

8 коментара

  1. FEN казва:

    I v pyrviq ma4 moje da stane interesno – v sferata na fantastikata, no ne i nevyzmojno de – MVR da padnat ot OLD STARS i da se klasira na 4 mqsto otbora na Kalnite bratq, a i OLD STARS ako biqt s razlikata s koqto sa padnali ot Kalnite moje da vleznat v Final Four-a na amtiorskata liga.
    Kakvoto i da stane OLD STARS igraqt za prestij i kolkoto i da im se smeete, podcenqvate i podigravate – te sa mom4eta s golemi syrca i obi4a6ti basketbola i igrae6ti 4estno i sportmenski, a ne za klasaciraniq ili komersialno.
    Uspeh na vsi4ki otbori – zdrave i uspehi.
    Dragi organizatori napravete zapomnq6t se Final na tazi dobra proqva i se pou4ete ot gre6kite si. Podobrete organizaciqta i napravete taka, 4e da ima sledva6ti turniri, a ne da ima prekysvane ot 3-4 godini otnovo. Blagodarim na g-n Revanski za sponsorstvoto i go molim da prodylji da podkrepq tazi iniciqtiva, koqto se vijda e atraktivna za obiknovenioq zritel, u4astnicite i razviva i mladite ni sydii.
    Priziv kym Gero i dr. tam provokatori : Vsi4ko dobro – igraite , a ne pi6ete prostotii kato komentari. Jivota e kratyk i ako si mislete na veliki kato draskate tuka se samozablujdavate …

  2. Old Star казва:

    NIDQLKOO nz kolko obrazovania imash zavarsheni ama pone da znaesh kak se pishe „prekrasno“ , a ne „prekrastno“

  3. Бат 'Недялко казва:

    Ще се постараем както ВСЕКИ ПЪТ да направим една игра изключително и на първо място за ПУБЛИКАТА,да стане поредния спортен празник!!! :) )) От тима,ще запазим основните състезатели за полуфинала и финала!! Имаме прекрастна възможност да си го позволи с оглед дългата скамейка от баскетболисти!! А за другата седмица сме ангажирали СОЛИДЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРЕНЕР ДА ГАРАНТИРА В АВАНС СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ШАМПИОНСКАТА КУПА!!! Призоваваме за един ФЕАРПЛЕЙ!!

    • Геро казва:

      Кой сте ангажирали – Пат Райли ?

      • Анонимен казва:

        ei ti pak li se poqvi e gero kaji pone koi si da te znaem igra4 li si trenior li si fen li si

        • Геро казва:

          добре в момента какво обидно съм казал искам да чуя ?????

          • BK BAT NEDQLKO казва:

            AMI AZ KAKVO OBIDNO SAM KAZAL PITAM TE SAMO KAJI KOI SI DA ZNAEM OT DOSTA VREME SE DRAZNISH SAS NAS CELIQT OTBOR SAS PREZIDENTA NI SAS TRENIORITE NI KAJI SEGA KAKVO TE MA4I ZA6TO TAKA ZAVIJDA6 AZKO SI BIL IGRA4 I NESME TE IZVIKALI ZATOVA LI ILI PAK SI BIL PRI ZDRAVKO I TE E IZGONIL I OT TAM LI ILI PAK NESI SE DORAZVIL V JIVOTA I SI IZBIVA6 KOPLEKSITE LI KAKVO MOJEM SAMO DA GADAEM GERO RASKAJI NE6TO ZA TEB INTERESNA LI4NOST SI AKO TI TRQBVA PSIHOLOG DA POMOGNEM

      • Radnev казва:

        tebe 6te izvikame

Остави коментар