На свое заседание днес Жури Д Апел на аматьорска баскетболна лига „Диана кабел“ взе решение  да забрани привличането на нови състезатели в отборите от лигата.Решението влезе в сила от 15 часа.Самото разрешение за привличане на нови състезатели в отборите бе оценено като  позитивно,с оглед на това ,че се повишава нивото на отборите ,а оттам и на Лигата,като това джоведе и до повишаване на зрителския интерес.

 

16 коментара

  1. yambol казва:

    17.00 4asat na milen cvetkov na gosti 6te mu bade st treniora na bk bat nedqlko ivan iordanov i nedqlko lazarov

    • Геро казва:

      Ама кой бе оня лилипут циганина с дългата коса ?

      • ... казва:

        nese smei decata ti moje da stant takiva bukluk

      • Анонимен казва:

        gero kopele mrasno mangal dolen bukluk nevrasen koi si ti kopele nasrano malumnik bukluk ne6tasten

        • Геро казва:

          Който трябва бе момченце…виж кой е селяка и псува като каруцар – аз не съм казал никъква псувня и говоря с факти.Казах,че ще паднете от ДК и паднахте…добре,че ви пощадиха и не ви пуснаха Русев и Пацо,ама пак ще дойде и този момент :)

          • Анонимен казва:

            duhai e bukluk

          • Koko казва:

            Samo da poqsnq za teb, neosvedomeniq 4e Yasen Rusev do kraq na turnira nqma da igrae za otbora na DK, po elementarnata pri4ina 4e ne e v grada.

            • Геро казва:

              Е жалко – лигата губи….иначе онзи мангал лилипута от Бат Нидялко кажете ся какъв ви е – скаут,директор,мениджът,водоноска ?

              • Анонимен казва:

                onzi liliput kakto go nari4a6 parvo ne e mangal 2ro e e dreben na rast no s golqmo sarce za sporta pravi vsi4ko futbol basketbol vankata si e pi4 ot klasa a ti bukluk dolen deto se smee6 pak ti kazvam nedei na vseki se slu4va taka 4e si vzemi poutka ot tova i posledno da ti kaja ebi si maikata

                • Геро казва:

                  Какво прави за спорта – лапа на някой ли.. от кога лилипутите разбират от баскетбол много ми е интересно – не се излагайте в НИДЯЛКО..и защо не пускате Румен Наумов и Виктор черният сач… защо те са ви ебаси играчите ?

                  • Анонимен казва:

                    gero kakav kompleks izbiva6 ti priqtelio nesi v 4as mai kakvo obijda6 mom4etata nese kazva nidqlko a nedqlko a drugiq koito nari4a6 liliput se kazva ivan iordanov a ot viktor pak kakvo iska6 pederas takav komleksar si kato onq basa

                  • vankata казва:

                    gero edin kur ot men

  2. Станимир Георгиев казва:

    Ние от МГ сме „за“ по-високото ниво в лигата, затова и опитахме да съберем силен по нашите стандарти отбор. За сега и късметът е на наша страна и успяхме да излезем непобедени.

    Това обаче по никакъв начин не касае и не променя позицията ни по отношение на правилата относно трансферите.
    Преди започване на лигата бяха определени едни правила (срокове), после те се нарушиха, после се въведоха нови, които оправдаха нарушението на първите…

    Това да затворите трансферния прозорец така изведнъж, както и го отворихте е може би най-лошото възможно решение. И дори не твърдя това само и само, за да мога да мрънкам за нещо :)
    Така отборите, които са планирали да привлекат нови играчи, за да повишат класата си/доведат повече хора в залата/зарадват спонсорите си/и т.н. преди крайния срок (т.е. преди етапа на директната елиминация) остават разочаровани (отново). Искам само да поясня, че не защитавам отборни интереси с последното изречение. Нашият състав е този, който сме заявили в списъка си до г-н Колев, преди началото на турнира.

  3. Анонимен казва:

    setila se Mara ga se pobara

  4. Анонимен казва:

    ne mi stana qsno 6to sled 2-riq ma4 gi razre6iha i 6to to4no sega gi sprqha …

  5. Анонимен казва:

    taka e no nqkoi hora nego razbirat e ama i tova ne e lo6o 4e si sprql kartotekite

Остави коментар