Предстоят мачовете от  шестият –предпоследен кръг в надпреварата на Аматьорска баскетболна Лига “Диана Кабел”.

И в този кръг ще има интригуващи срещи,които на практика биха могли да сложат точка на неизвестността  за класирането на първите четири състава ,които ще участват в заключителния етап на турнира.

От 11 часа на терена в зала Диана излизат отборите на  Мултигруп и Ърли севънтийс. В този мач тимът на Мултигруп едва ли ще пропусне  да си осигури предсрочно класирането за финалната четворка.Ърли ще опитат отново да докажат ,че са проспериращ отбор.

От 12.30часа е едно от двете дербита на кръга-касае за “кой кого???”.Срещат се отборите на МВР и Калните братя.Този мач е последен шанс за МВР да хванат влака за финалната четворка.При победа срещу Калните и в последния кръг срещу Олд старс  Ивайло Георгиев и съотборниците му отиват в четворката,но ще им бъде много трудно  в мача срещу калните.Те пък загубиха злощастно мача си срещу Бат Недялко,но показаха качества и характер и ако искат да са в топ четири на Лигата им трябва победа на всяка цена.

В последния мач  от кръга -от 14часа на терена в зала Диана излизат Диана Кабел и незнаещия поражение до момента тим на Бат Недялко.През седмицата от Бат Недялко  опитаха да картотекират играещият в американски колеж Милен Пеев, но още на техническата конференция преди началото на надпреварата в Лигата бе решено Милен да не участва.Просто момчето играе на друго ниво-не и аматьорско във всеки случай.Със сигурност срещу шампионите от Диана кабел  от Бат Недялко ще хвърлят цялата тежка артилерия в битката и е интересно как безспорно талантливите и можещи младоци ще се противопоставят на опита ,рутината и безспорната класа на все още действащите шампиони.

И сега нещо много важно ,касаещо регламента за класиране,защото оттук насетне почват и сметките-класирането се извършва по брой точки,ако са равни показателят е точкова разлика ,а ако и те са равни се гледат победителите в  преките двубои.После е знайно-играят първия срещу четвърти и втория срещу третия и загубилите играят за третото място ,а победителите за първото.

 

17 коментара

  1. FEN казва:

    Pomislete za dobyr zavyr6ek na turnira i vsi4ki da se obedinqt i stanat priqteli ! Napravete zvezden uikend sys strelba ot 3-kata, zabivki i sre6ta estestveno i (ili)afterparty sys vsi4ki u4astnici organizatori i t.n. Obqvete dali ima istina v sluha, 4e 6te ima i na esen turnir – predi zapo4vaneto na 6ampionatam, za da se zapo4va ot sega s podgotovkata i selekciqta na otborite.
    Blagodarq ti predvaritelno za otgovorite g-n Revanski i Mitko ! :-)

  2. FEN казва:

    Mitko za sledva6tata Amatiorska liga obqvi qsni pravila i ne gi promenqi do kraq – koito ne mu iznasq da ne se zapisva. Sega kakyv e problema primerno Kiro da igrae za predposledniq Old Stars ili Genata ot MVR da igrae za posledniq Yrli 70. To Multigrup sa zatvoreno ob6testvo i nqma da vzemat nikogo ot drugite otbori, no za6to primerno MVR, Kalnite, DK, Bat Nedqlko da ne vzemat nqkoi ot drugite otbori – nali jurito razre6i. Za6to se strahuvate – koi i tolkova dobyr , 4e da se pla6ite – pove4eto mom4eta sa napylno amatiori i igraqt samo za 6outo …

  3. Анонимен казва:

    Mnogo nasrani hora ima tuka golqma rabota kato nqma da stanete pyrvi v ligata nagradata ne e 1 mil leva igrae se za samiq sport golqma rabota ako izlezete sre6tu nqkoi po dobyr ot vas i vi pobedi ne svyr6va sveta s tova!!

  4. мечката казва:

    мулти-ърли-победа с разлика за мулти
    кални-мвр-победа за кални
    диана кабел-бат недялко-победа за диана кабел

  5. А.Стефанов казва:

    някой да даде прогнози за мачовете :)

  6. Анонимен казва:

    Що пък да не се подсилят отборите?

  7. Тишо казва:

    Прав е Станимир!!! А по регламента всичко май се ПОГАЗИ!! То най-малкия проблем е Милен да играе…,а всичко което се прави в „Бат ‘Недялко“ говори,че това е наистина най-проспериращият тим с най-големи аббиции,а и момчетата там засложават адмирации,да им се обърне внимание…,носеха на гърба си /макар,че Чолака ги „осакати“/ дори и представителния отбор!! ПОНЕ ДА СЕ СПАЗВА ОТ ТУК НАСЕТНЕ ПРАВИЛОТО:КОЙТО Е ИГРАЛ В ЛИГАТА ЗА НЯКОЙ ОТБОР ВЕЧЕ ДА НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ ЗА ДРУГ!!!! Г-н Колев не опорочавайте турнира,МОЛИМ ВИ!!!

  8. Анонимник казва:

    Аз предлагам който стане шампион да изиграе една контрола с мъжкия отбор на Ямбол .

  9. Анонимен казва:

    nali otna4alo kazaha 4e koito e igral v edin tim nqma da igrae za drug a ima nqkolko mom4eta koito ve4e go storiha neka tova se izqsni da znaem

  10. festara казва:

    nikakvo slivane tova e bahti prostotiqta…

  11. Димитър Колев казва:

    Изрично вече упоменахме ,че отборите могат да набират нови състезатели до края на редовния шампионат,като при това състезател играл в един отбор на лигата ,може да премине в друг при изричното съгласие на другите състави,така че на практика сливане не може да има.

    Излючение се направи за Киро Петров,но след внимателно обмисляне на ситуацията от жури д апел-с оглед на това-най-вече в кой отбор ще играе-прието бе мнението ,че той ще помогне на Олд старс да видгант нивото си ,но няма да бъде решаващ фактор за развоя на надпреварата в лигата-това е уточнение по случая.

Остави коментар