Югоизточната „В“ група ще стартира на 21 август 2011 г. в състав от 20 отбора, съобщиха от Спортно-техническата комисия на аматьорската футболна централа в Пловдив. Заявките за участие в групата се приемат от 25 юли до 1 август с писмо или по факса.
Едва след тази дата ще стане ясно дали има отбори, които се отказват от участие в групата. Картотекирането на отборите ще протече от  8 август до 17 август 2011 г.
В първенството на югоизтока ще участва и отбора на Тунджа1915,който запази след добър пролетен полусезон мястото си в групата ,а и отборът на Спортист –Роза  спечели квота  за В групата след тежки баражи в квалификациите.Все още не е обявено официално дали  и двата отбора ще се състезават във В групата.Допреди имаше  неясноти ,защото  не се знаеше колко отбора от Б групата ще се състезават във В групата ,но сега е сигурно,че   и двата състава-от Ямбол и Роза  имат място в първенството на В групата,но дали и двата ще участват все още не се знае-по вероятно не,защото на практика  шефовете и на двата клуба са едни и същи  и едва ли  мислят да издържат два отбора във В групата.Важното е ,че те създават отлични условия за своите състезатели и за детско-юношеската школа.Как ще процедират и какво решение ще вземат оттук насетне ще стане ясно в близките дни-важното е ямболският футбол да върви напред.

 

2 коментара

  1. Анонимен казва:

    Важното е ,че футбола в Ямбол въскръсна благодарение на Жельо Петков. Поздрави. Това радва феновете , които ще сме все повече и все повече, Ще има и агитка , песни които аз едната я написах а другата един мой приятел. Ще има и друга занапред. Надявам се и трансперантите да станат.И да си пожелаем накрая на първенстводо да има шампанско , заря и купа!

  2. Желъо Петков казва:

    Няма да има 2отбора само Тунджа 1915 ще играе в В група!

Остави коментар