От 12-ти януари стартира деветият градски шампионат по футзал.Започва записването за участие!!

Въпреки някои трудности вече е ясно : на 12-ти януари стартира деветият турнир по футзал ,организиран от ТВ“Диана“ и Ямболспорт.

Имаше вариант състезанието да не се проведе,но след проявено разбиране от ръководството на Факултета по техника и технологии,мачовете ще се играят в спортния комплекс на Висшето училище/ Техническия колеж.

В досегашната история на турнира шампиони са ставали Ел Класик-4пъти, Братя Прошляк,Трета смяна ,Екзекутор  и Олд таун.

Заявки за участие се подават до 9-ти януари включително.Вечерта на 09.01.2020г. Ще се проведе техническата конференцията ,по време на която ще се реши какъв ще бъде форматът на състезанието.Има няколко варианта,но всичко ще зависи от броя на участващите отбори.За нас беше важно да го има турнира и да не спира традицията. Мачовете от турнира ще се играят в неделните следобеди, а вече написахме системата на провеждане ще зависи от броя на участващите отбори и от това ,какво ще бъде решено на техническата конференция

За подаване на заявки за участие и за повече информация на тел.:

0895 618 607 и на yambolsport@abv.bg

 

Tags

 

4 коментара

  1. Анонимен казва:

    Опитайте се да дадете повече гласност! Много хора си мисляч че турнира няма да се състой , понеже винаги е започвал в началото на декември.Много и от хората не посещават сайта редовно така ,че дано стигне информацията на време до всички желаеще отбори.

    • Анонимен казва:

      Пак почвате да мрънкате

      • Анонимен казва:

        Къде видя някой да мрънка? Човека е написал просто да се даде гласност за това ,че ще има турнир.Нали целта е да се запишат повече отбори и да е по-интересно първенството.

        • Анонимен казва:

          Да го съобщят по БНТ и БНР ли искате. Който се интересува знае къде да види и кой да пита. Стига с Тея тъпотии важното е да стане хубав и спортменски турнир. Успех на всички

Остави коментар