Изиграха се мачовете от четвъртия кръг на първенството по минифутбол.Ето и резултатите:

Бар Сохо-Каргонь-2:1-каргонци изиграха правилно първото полувреме и водеха в резултата,но през втората част нарушиха тактическата дисциплина,оставиха  пространство на изключително маневрените съперници и те съумяха да обърнат мача за 2:1.

 

Язаки-Голдърс-2:3- голдърсите успяха да стигнат до първата победа в турнира ,срещу изключително приятния за гледане тим на Язаки,който заслужаваше не по-малко победата в тази   емоционална битка.

 

ЛЯГалакси-Златен Рог-2:5-класата на Златен рог е безспорна и когато на линия са Пачев и Сашо Андонов за противниците настават трудни моменти.Останалите в състава на големия ямболски квартал също играят на ниво.ЛЯГалакси опита да опонира и в доста моменти подържаше равносието ,но трябваше да отстъпи срещух бозспорно по-добър съперник.

Олимпия Фитнес-Силма60-4:3-равностоен и стойностен сблъсък между много добри отбори.Фитнесманиаците продължават  да набират  скорост и стигнаха до  победата срещу много корав и опитен съперник.

 

Екзекутор -Траките-2:4-екзекуторите дадоха сериозна битка на двукратните шампиони ,но допуснаха грешки в защита  ,които бяха наказани от изключително класния  съперник.

 

Утре очаквайте видеото от срещите от четвърти кръг.Мачовете от прети кръг са идната неделя-на 7-ми юли

Tags

 

3 коментара

  1. Анонимен казва:

    Нещо интересно ще се случи ли до края на турнира?

  2. Анонимен казва:

    Класиране няма ли да качиш?

Остави коментар