зиграха се мачовете от последния кръг на шампионата по минифутбол.За втора поредна година триумфира отборът на Траките.В последния кръг срещу шампионите не се яви отборът на  Старците от Бърно и бе присъдена служебна победа с 3:0.

Другите резултати от кръга:

Голдерс-All steps-3:2-в интересен и много приятен за гледане мач голдерсите спечелиха срещу корав съперник

Златен рог-Екзекутор-4:6-екзекуторите изригнаха в този двубой.Те са безспорно много силен състав и с победата си съхраниха до последно шансове за  медал.Златен рог опитаха всичко в мача ,но срещнаха корав отпор на можещ и знаещ състав.загубата в този мач ги лиши от среброто.

Атлетико-Силма60-0:3/служебно

Каргонь-Олимпия-3:2-в последния мач на турнира се получи страхотна драма междумлади и бойки отбори.На два пъти Олимпия повеждаше и  това извърляше отборът от най-стария ямболския квартал извън тройката.Каргонь обаче демонстрира характер и се връщаше в мача и буквално в последната минута на  шампионата  успяха  да вкарат победен гол ,което ги изпрати на второто място в крайното класиране-като цяло адмирации и за двата отбора за отличното представяне в този сблъсък.

Вицешампионите от Каргонь

Така  приключи деветото издание на шампионата по минифутбол.за отбелязване е ,че в летните издания на турнира са изиграни вече над 2000мача,което си е повече от сериозно постижение за местния минифутбол.

В досегашната история на шампионата  по минифутбол на Ямбол са шампионската титла са печелили Ел Класик-4пъти, Братя Прошляк,Черните ангели,Инзово и два пъти Траките.Ето и крайното класиране на шампионат 2018: Ето и временното класиране в турнира:

1.Траките                                  42:18        25т.

2. Каргонь                                  48:23      20т.

3. Златен рог                             35:22       19т.

4. Екзекутор                              35:24        18т.

5. Силма60                                28:25        14т.

6.Олимпия                                26:25        13т.

7. Голдерс                                  22:25        12т.

8. Старците от Бърно              24:28         6т.

9.All  steps                                  15:39         4т.

10.Атлетико                               5:52           0т.

Организаторите  на шампионата поздравяват всички участници за  представянето им  и им желаят приятни летни емоции.За нас-организаторите е от значение ,че все повече момчета и отбори застават зад  феърплея-играят коректно и лоялно и уважават съперника,заради което им благодарим.До нови срещи!

 

7 коментара

 1. Анонимен казва:

  Подкрепа и от афк Траките за страхотния турнир,на екипа на Д-ТВ,г-н Колев и всички отбори.Дано продължите дълги години да ни събирате така на зеления килим.

 2. КаргонЪ казва:

  Страхотен турнир благодарим на екипа на Д-ТВ и г-н Колев и на всички отбори !!!

 3. ФИЛЕРА казва:

  ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ВСИЧКИ ОТБОРИ

  • Анонимен казва:

   присъединявам се Жоре-отличен турнир -СУПЕРСЪСТЕЗАНИЕ!
   поздравления за Колев и за всички участници!

 4. иванов казва:

  стана хубав турнир догодина пак ще се срещнем поздравявам всички момчета за спортния дух а състезанието наистина бе много силно.браво

 5. Анонимен казва:

  само суперлативи за организатора на състезанието -шапка ти свалям!

Остави коментар