Поредни силни изяви регистририха възпитаници на Петрана Чамова от най-младия ямболски спортен клуб-“Радио 999“ в приключилия държавен шампионат за момчета и момичета до 14 и до 16 години в столицата.

В трибоя при 14годишните Никола Караманолов е втори,а седми е Денислав Желязков ,който е с година по-малък от съперниците.В надпреварата в трибоя са участвали 79атлети от цялата страна. При момичетата най-добре представилата се ямболска атлетка е отново е състезателка на „Радио 999“-Дебора Денова е 22ра.Представянето на Денова трябва да се оцени по достойнство ,защото тук конкуренцията е страховита-169състезателки спорят за отличията.

Никола Караманолов

При 16годишните титла в бягането на 400метра спечели Пламен Драганов.Той доказа своята класа и в спринта на 200метра ,където е пети.За отбелязване е и доброто представяне на Ивайло Москов в многобоя,където  стигна до място в шестицата.Паолина Иванова е на 10тото място в бягането на 800 метра.В щафетата на 4 по 1 обиколка момичетата на Петрана Чамова също постигнаха добро класиране на фона на много силна конкуренция и стигнаха до 14тото място.

атлетическата чета на "Радио 999"

За другия местен клуб -Тунджа- Христиана Дичева е с два бронзови медала-съответно в бяганията на 400 и 800 метра. Нейни треньори в ямболския клуб са Йордан и Галина Атанасови.

 

 

 

1 коментар

  1. Анонимен казва:

    Някакво си момиче ,безлично.

Остави коментар