14 ще са участващите отбори в шампионата по минифутбол на Ямболспорт.С оглед на участниците се за заформят доста неизвестни и със сигурност състезанието ще бъде качествено в спортно-техническо отношение .Важното е обаче да се пази коректния дух и феърплея да бъдат водещи в състезанието.Важно е момчетата да се забавляват и да уважават противниците и на терена и извън него.

Ето и кои отбори стартират в състезанието:

Шампионът Ел Класик ще отстоява титлата си,другите отбори са Силма60,Палфингер,Каргонь,Екзекутор,Харвест,Лос Ямболис Галакси,Щурмовик, Аll stepsqГолдерс,както и дебютантите от Априлец,БДЖ ,Скандау и „Мат с бири“.

Техническата конференция ще се проведе в сряда от 19.00 на игрища Арена.Там ще се тегли жребия,ще се уточни методиката за провеждане на турнира,ще се обсъдят и други въпроси,касаещи турнира.Турнирът ще стартира най-вероятно още на трети декември-в неделя и очакванията са да се получи стойностно и коректно състезание.Мачовете ще бъдат снимани и излъчвани в програта на ТВ Диана ,а освен това ще бъдат качвани и във видеосекцията на сайта.

 

 

 

5 коментара

  1. Анонимен казва:

    1540 lv si gi lapna ama programata nemoi6 si mrudna slyzestoto tqlo da q napi6i6 nali 6opar

    • Анонимен казва:

      ЕЕЕЕ стига ве , защо го обиждаш така ? Кво бил лапнал , човека никой не кара на сила да се записва! Като не искаш не давай такса и гледай турнира по ДТВ!

  2. Анонимен казва:

    Някой може ли да напише програмата за първия кръг ?

  3. Анонимен казва:

    Ел Класик?!?

  4. Анонимен казва:

    POSLEDNO 12 ILI 14 6TE SA otborite

Остави коментар