Дами и господа -след ясно заявената от редакционния екип на Телевизия Диана позиция да не отразяваме баскетболни събития ,след като без логично обяснение екип на телевизията не беше допуснат да снима баскетболен мач на мъжката гарнитура на Ямбол от първенството на НБЛ, след много обаждания на наши зрители,след разговори и дискусии взехме решение,че от това потърпевши са хората от баскетболните среди ,които нямат никаква вина за ситуацията.Ние от ТВ Диана винаги сме работили в интерес на нашите зрители,а баскетболът е бил един от приоритетите в нашата програма.Сега ситуацията е такава ,че мачове няма да излъчваме,но ние не сме по-големи от тази игра,превърнала се в религия в Ямбол. Затова и възстановяваме и баскетболните информации в нашата спортна емисия- още веднъж:никой не е по-голям от играта и искаме да пропагандираме успехите на ямболските баскетболисти от различните възрасти и ще го правим,защото точно нашият екип е бил в продължение на вече 20 години във всяко домакинско изпитание неотлъчно зад отбора.

 

С уважение : екипът на ТВ“Диана“

 

 

3 коментара

  1. Anonimen казва:

    Razbira se, bez Basketbolnite novini za ni6to ne stavate.I sprete da si izmivate rucete s ymniq ,intelegentniq i krasiv sport BASKETBOL! Kolev mnogo si sme6en.

  2. име казва:

    ми то като нямате баскетбол нямате и гледаемост, кво ги извъртате нещата, че уж в наша полза правите нещо. Вие имате нужда от баскетбола, не той от вас. С това си тъпо изказване показвате, че не сте по-различни от общинаря решил да спре екипът ви.

Остави коментар