Калоян Шиков

Ямболското момче Драгомир Драганов ,което обаче се състезава за ТК „Спорт Палас“-Сливен и Явор Томов от ТК „Левски“, София спечелиха титлата в турнира по двойки при юношите на държавното лично първенство на открито до 14 години. Надпреварата е организирана от БФТенис и се проведе на кортовете на ТК 15-40 в София. Във финалната среща Драганов и Томов се наложиха с 6:4, 6:3 над Янаки Милев и Иван Пенев и двамата от ТК „Локо 98-Пловдив.

Драгомир Драганов с титла при 14годишните

За отбелязване е и третото място  в държавното първенство на ямболската чаровница Емилия Любенова.Тя го спечели във възрастовата група до 12години.За отбелязване е ,че и Емие не носи успехи за ямболския тенис ,а за бургаския клуб „Авеню”.

Междувременно един изключителен талант от Ямбол 2005 –Калоян Шиков продължава да впечатлява-той е от възрастта на 8годишните ,но стигна до второто място в регионалния турнир за 10 годишните в Ямбол.

Емилия Любенова

 

 

5 коментара

  1. pgsmr казва:

    От кога играта на двойки е водеща в тениса:)))))))?!!!Някой май си плаща?!!!А,Митко?!!!Много сте жалки!!

    • Драганов казва:

      Абе Комплексар , никой не пише че водеща защото това по принцип е отделен турнир и все пак Драго е Държавен Шампион , а ти в тройки да участваш пак ще си изцапан с ла………ата които ти излизат от главата и устата. И краино време е да си пишете имената защото ако си мислиш че незнам кои си Недоказан Палячо много се лъжеш “приятелю” хи хи хи :) :) :)

  2. Име казва:

    Първата снимка е от турнира до 8 години и на нея не е Коко.

Остави коментар