В зала Диана  стартираха финалите на  държавното  първенство по баскетбол за възрастовата група на  14 гоадишните.До редакционното приключване на новините не беше изигран мача  Тунджа-Ямбол-Буба Баскет.Осем отбора разделени в две предварителни групи ще играят по системата всеки срещу.

Ето и програмата за мачовете:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 коментара

  1. тттттттттт казва:

    Браво на децата, само искам в гоялмата еуфория да припомня че в тази възраст титлите нямат никакво, никакво друго освен емоционално значение. Важно е да се създадат играчи които утре да стигнат до мъжкият отбор и да играят за него а не за другите отбори. Иначе всичко се обезмисля. Двама играчи на набор стигнали до мъжкият отбор са в пъти по-добро постижение от 3-4 титли и нито един играч. А най-добре и двете :)

  2. Анонимен казва:

    Браво момчета, отново направихте нас родителите и всички присъстващи в зала „Диана“ много щастливи и тези пет дни ни подарихте незабравими емоции. Гордеем се вас и Ви обичаме много. Желая Ви още много успехи и отново да ни зарадвате. САМО ЯМБОЛ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

  3. Анонимен казва:

    Днес момчетата на „Тунджа“ Ямбол до 14 год. с тренер Стойчо Чолаков / кръвта вода не става/ Станаха за втори път ШАМПИОНИ на Република България. В оспорван финал те победиха боикият тим на „Черно Море – Тича“ от гр.Варна с резултат 84 : 70 точки. Всички се раздадоха от първата до последната минута, като оставиха сърцата си на терена, а над всички в този двубой бе капитана на отбора и най добър състезател в страната – Николай Нинов със своите 33 точки. Добре му подражаваха Красимир Кънев с 19 т. и Георги Герганов – моят любимец „ДЖОКИ“ с 13 т. Като добавим борците под коша Антъни и Петър Петров, както и всички които се включиха това е напълно заслужена титла.

Остави коментар