Първото си занимание за втория полусезон в първенството на югоизточната В аматьорска футболна група направиха футболистите на Тунджа 1915.Лидерите в класирането на шампионата са с амбицията да отстояват  първото си  място и през пролетта и да спечелят квота за професионалния футбол.В отбора както се очакваше има няколко нови попълнения –с тима тренира  Симеон Баев,който през есента игра за Пирин-Гоце Делчев в Б групата,другото ново име е на ямболлията Динко Дерменджиев ,който носеше екипа на Загорец от Нова Загора.На проби е и халф от Розова долина-Казанлък,а в четвъртък към отбора се очаква да се присъедини и Петър Станев-Царицата ,който игра за последно за Димитровград.

 

41 коментара

  1. nihd казва:

    нямаме един хубав стадион

  2. nihd казва:

    нямаме един хубав стадион затова няма да има футбол в ямбол

  3. Анонимен казва:

    evala bai kamene

  4. бай Камен казва:

    Проблемът на Ямбол е че хората нямат сърце за футбола.Отдавна всички са се пренасочели към баскетбола,борбата и друго,но не и футбол.И сега футбола прави първи стъпки да се завръща,но ние нямаме подход как да стане,защото вече сме забравили как се играе футбол.Кадърните момчета,които не спрахя да обичат този спорт,останаха му верни и не се поколебаха да продължат да се развиват,макар и в съседни или други градове в един момент се оказва,че града не се сеща за тях.Нима неможаха да се дадат добри пари на Мечеджиев,или на ямболията от Светкавица/ако не се лъжа/ и на други и други кадърни момчета,малко или много направили име във футбола.Трудно ще се събуди ямболското сърце за футбол и това няма да стане с наемници.Всеки съгражданин с радост би дошъл да гледа стига да знае,че в отбора играе друг негов съграждане и гордостта му ще е по-голяма.Колко отбори се гордеят с думите-Наше си момче.Той е наш.Той е от града и тн.Заспалата публика трурдно ще се събуди за своите,а за чуждите съвсем няма и да се мръдне или и да присъства ще гледа от любопиство,но не от сърце.

    • Анонимен казва:

      Emi normalno e horata da sa se prenaso4ili kum basketa, vse pak futbol v Yambol nqma ot 20 god sq se pravi ne6to no…. Kogato futbol nqma6e, v basketa junihme uspehi :)

    • Анонимен казва:

      Ti tap li si horata sa v A GRUPA i vzimat po 2000 leva zaplati otkade znae6 4e ne sa pokakeni to4no obratnoto ama nikoi ne se e saglasil ot tiq dvamata na usloviqta koito sa im predlojeni.

  5. анонимен казва:

    Po moe mnenie o6te 1-q polusezon trqbva6e da izvika vsi4ki qmbolski mom4eta koito igraqt izvan grada,za6toto tozi opit da se nalojat navan im e struval mnogo.Osven tova poznavat igrata na mnogo ot futbolistite ot drugite otbori i sigurno i sa li4ni poznati s pove4eto i tova e vajno za futbola.A posle da podbere nai-dobroto v raiona,Siguren sam 4e 6tqhme da izkarame po leko sezona.Sega povtarq starata pesen,da vidim nakade 6te ni izkara.

  6. анонимен казва:

    Навсякъде се играе с наемници,но при условие,че може да се привлекат наши си и то вече наложени/а те не са малко/ и малко по-неналожени но добри,нещата ще бъдат по лесни за ямбол в бъдеще.Защото винаги ще има за какво да се раздават,а разходите по квартири и път могат да им се дават като по големи бонуси.Нали бонусите са стимул за добра игра.Извън областта също имаме отлично нападатели,защитници и халфове,можем да се възползваме от опитът им.А след години наистина може да бъдем име във футбола.Аз не си падам по треньора,не ми допадаше,изкара ни първи,но на магия,с една дума изнерви ни.Не мисля,че ще се справи по-добре втория полусезон.

  7. анонимен казва:

    Мечето също,нищо че е на 33 някъде

  8. Анонимен казва:

    Zabravil si Stanimir Valkov

  9. Анонимен казва:

    Много глупости са се изписали тука че нямало местни и т.н . Аз ви ги казвам вие ги бройте Гаргов-Лесово Жечев-Победа Свилен Сашев-Роза Гецата Георгиев-Ямбол Станимир Димитров-Ямбол Герги Гончев-Ямбол Стойко Колев- Ямбол Динко Дерменджиев-Ямбол Красимир Андонов-Ямбол Георги Христов-Болярово Станимир Баев-Елхово Симеон Баев-Елхово Атанас Танев-Елхово Георги Рашев-Ямбол 14 човека и 6 момчета от Сливен 20км. Така че не пишете глупости ами мислете случайно най-извесните ямболски футболисти от миналото да са от Ямбол Червенков-Болярово А.Киров-Стралджа това че част от сегашните не са от Ямболската школа се далжи чи беше разбита от некадърни треньори и безхаберието на общината. Ида мислите като пишете.

  10. Stabilen казва:

    Абе като гледам тук повечето които се изказват не са играли футбол даже!!!Как можете да претендирате за налагане на местните таланти като за в момента те липсват.И причината не е в школата или треньорите ами в самите футболисти.Младите днес гледат да го докарат на стойки и прически,но нямат сърце когато излязат на терена.Аз също съм от школата на Ямбол.Навремето нямахме условията с които сега се разполага,но мачкахме отборите.Оставете и треньора на Ямбол да си свърши докрай нещата.Какво ви е крив?Отбора е първи и това е важното!!!На това момченце което се е изказало толкова тъпо за Дерменджиев мога само да му кажа че той е футболист с доказани качества и голямо сърце и скоро ще го докаже.Убеден съм!!!Не плюете никой, а подкрепяйте отбора както го правят истинските фенове!!!!

    • Анонимен казва:

      6to da sum se izkazal tupo – ciganin si e, ne kazvam luja.A i ne e 4ak tolkova dobur.

    • Анонимен казва:

      Айде да подкрепяме отбора-дърти-млади трябва да влязат- а за спонсора само аплодисменти ,че в това трудно време възражда ямболския футбол.От общината трябва да му помагат.Шксолата трябва да се направи.Друго-гледам доста мачове по селата-сигурен съчм че има поне седем-осем млади момчета ,които като се школуват с повече мачове ще станат добри футболисти и при това ще са много евтини.Сега обаче за голямата цел трябват наистина опитни биткаджии,но отсега трябва да се мисли и за бъдещето-вижте кво става в Б групите-изкапват като круши заради безпаричието.за наши футболисти навън-Николайчо дето беше в локото ,а после в Любимец-може да се търси контакт с него-ще се върне сигурно.Има още хубави момчета в спортните училища-Дельо дето е в Берое ,и другите ямболлии там,Милчо-от Иречеково дето е в черноморец,има стралджанци и ямболлии в зарата , в литекс,в София,Жечев-юношески национал до вчера а сега в Победа-със сигурност има място в Тунджа1915.На проби с мисъл за бъдещето що не се извикат
      павлин от чарган,караджов и Янко от Кукорево, Калоян от Стралджа-дето игра за Роза,плюс споменатите от спортните училища-те са все на по 18тина години и скоро и от тях ще се сглоби не по-лош състав при добър треньор разбира се.Трябва да се мисли и за бъдещето-това е и да се прави ядро от местни момчета,които ще се хвърлят здраво в мачовете и ще се сравнително евтини,а ако от тях някой се открои нека му се дава шанс да се развива и да пълни клубната каса.

    • bobo казва:

      много ми е чудно ти как разбра че не са играли футбол ! и такива като теб като започнат аз съм играл в школата и такива високопарни думички ……. не разбирам едно ,че има много какво да се желае по отношение на сериозност от младите спор няма ,но не виждам ти като си от школата при какви условия си тренирал и сега да отидеш да видиш при какви условия тренират ……… само че за сърцата когато имаше сърца нямаше залагания ! :)

  11. ddd казва:

    Няма стари и млади…А има можещи и не можещи.Така,че стига сте филосоствали.Така само пречите на отбора…

  12. Анонимен казва:

    Аве ай гледайте си работата всички,които плюете по отбора…Тунджа е на 1-во място и ЩЕ влезе в „Б“ група…а за тия дето викат,че взели стари футболисти,тоя Раян Гигс как играе на 38 в ManUtd ?

  13. Анонимен казва:

    toz anonimniq vi srina i e prav evalata

  14. Анонимен казва:

    Toq ciganin Dinko za kvo go vzeha

  15. ddd казва:

    Тези които плюят отбора не са истински фенове.Така,че нека да подкрепим отбора,стига сте търси ли под вола теле.Нека да им дадем спокойствие,така с това напрежение до никъде няма да стигнем,а само ще навредим на отбора…

  16. тунджа фен казва:

    страшни логики имате, кой клуб играе само с момчета от своя град бе. Барселона ли, Реал ли, Левски или ЦСКА, че нещо не се сещам. Та даже Светкавица дето са в пъти по-зле не играят със хора от Търговище и региона

  17. тунджа фен казва:

    запитвания за наши футболисти е имало но всички остават за сега, защото ръководството иска да влезнат в Б група. Спрямо футболистите 30-40 годишни няма значение, гледайте кво прави Жечето цял сезон. Като се влезе в Б група ще се вземат и млади, а и още сега може, при положение че подготовката сега започна, знаете ли колко футболисти ще има на проби. Мартин Димитров аз не видях кой знае къв талант, освен в мача с Раковски, Ники Стойчев беше по-добър но си замина. Стига сте се оплаквали и търсили под вола теле, подкрепяйте отбора и се радвайте, че има футбол в Ямбол след толкова време

  18. стенли казва:

    Ох,аман от пенсиониращи се.Къде са младите 20-25годишни,които да създадат един здрав отбор.Само обираме изпаднали,застраряващи и незнам си още какви.А кога ще подадем ръка на нашите момчета,които биха дали всичко за да играят сърцато за града си.Може да са само 5-6 момчето живеещи в и около града,навън сигурно имаме още 5-6 добри момчета,но ще са си наши момчета и победата ще е още по-сладка.И с времето ще сме лидери в много турнири и горните групи.А ние само вземаме фурнаджийски лопати,които освен само за пари,за града не ги интересува.

  19. gazeto казва:

    gazeta otbora e 1 vi na vas kakvo vi stava kato se igrae i smme posledni pak sa ni krivi kato s apurvi pak pretenciii BULGARSKA rabota

  20. purko1 казва:

    do minalaataa godina kato bqha qmbpllii cufnahme dobre 4e nqma6e izpada6ti a toq sungurlarskiqt pak toi talant talant celiqt be6e v talant ama za poker

  21. Анонимен казва:

    tova e polojenieto momcheta kato njma futbolen chovek v rakovodstvoto shte e taka.za kakav otbor govorim kato njma nishto izgradeno da ne govorim che edno mlado momche njma nalojeno ot elhovskij tapak koito gleda samo da prebere zaplatata.tova e edna zabluda i to goljma.vratarj na bresnik e v ludogorets,2ma ot rakovski sa v lokomotiv plovdiv,2ma ot spartak plovdiv sa v loko sofij,a njkoi shte mi kajeli dali ima pone zapitvane za nash futbolist.otbor ot 35.36 godishni ne se pravi

    • bobo казва:

      нещо ни ти разбирам мисълта ,пич ! Какво значи че някой е продал в по голям клуб ? Това прави ли отбора по силен и по качествен ? Съгласен съм че има можещи и неможещи ! Не може някой лигльовци да ги динкат с години за им се молят да играя в този отбор ,големи таланти били ! И не съм съгласен за треньора, може и да не е най качественият,или най можещият но факт ли е че сме на 1-во място ? Така че всичко друго вече доста години го гледаме сменят се едни и същи „можещи “ треньори и футболисти и сме се на последно място ! Така че нека са здрави момчетата и да ни радват !

  22. ULTRAS_1915 казва:

    abe mestni futolisti dobri po4ti nqmam malko sa i te sa v otbora tova sa 5-6mom4eta drugi nqma dobri

  23. anonimen казва:

    Malkoto pa4e e na 24 godini, edinstveno v Bulgariq broim za talanti futbolisti na po 24,25 godini

  24. kml,]unjmkm казва:

    bace 6kola ka4estvena znae6 li kak se sazdava v iambol nikoga ne sa lipsvali talanti

  25. Васко казва:

    оле!

    • Анонимен казва:

      да бе с играчи на по 30-и кусур ще правим отбор-само се залъгваме-що изтпуснахме талант като Мартин Димитров??? що не се привлече малкото Паче -Даньо в отбора,а има и още няколко момчета от Ямбол пръснати тук и там-що са ни тия застараряли -звезди-само се залъгваме-дори и да влезем-кво-пак ще се търсят нови играчи вместо да се инвестира в една добра местна школа ,която за две-три години работа да почне да дава продукция-таланти в ямбол никога не са липсвали

      • SRS казва:

        Ne iskam da uprekvam v neshto sponsora, no smqtam i ti znaesh, che v Bulgaria s futbol se zanimavat samo hora koito iskat da prevyrtqt nqkakvi pari i da si gi izchistiat. Toi mi kazi kakva pechalba ima ot tozi otbor? Ot bileti, reklami ili televizioni prava, samo si prepirat nqkakvi kinti horata i na nikoi ne mu dreme za shokla i deca.

Остави коментар